Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Cum sa donezi mobila si electrocasnice pentru fundatii
 

Cum sa donezi mobila si electrocasnice pentru fundatii

 

Fie ca iti renovezi bucataria sau te muti, cu siguranta vei scoate la iveala cel putin 2-3 aparate electrocasnice pe care nu le mai folosesti, si asta numai din bucatarie. Daca rearanjezi prin casa, vrei sa ai mai mult spatiu, sau vrei sa faci loc unor obiecte noi de decor, ori realizezi ca vrei sa schimbi canapeaua cu una noua, sau vrei sa inlocuiesti biroul din camera copiilor, mai aduni cateva obiecte de mobiler cu care nu prea mai ai ce sa faci.

Afla de la noi ca orice obiect de mobilier, sau aparate electrocasnice pe care nu le mai folosesti, poti sa le donezi pe imparte.ro!

Donatiile caritabile pentru fundatii iti fac loc in casa si ii ajuta pe cei in nevoie

 

1. Incearca toate electrocasnicele si asigura-te ca functioneaza corespunzator inainte de a le dona pentru fundatii. Verifica daca aparatele cu accesorii sau piese de mici dimensiuni, cum ar fi mixere, masini de tocat, storcatoare de fructe, cuptoare cu microunde, au toate componentele. Poti sa mai donezi sandvis makere, masini de spalat rufe si vase, dar si mobila de bucatarie.

2. Spala-le si sterge-le in asa fel incat donatia sa fie igienica si eficienta. Poate ca fundatiile inscrise pe site nu au resursele si timpul necesar sa curete obiectele donate.

3. Doneaza-le acolo unde este nevoie de ele. Daca vrei sa donezi mobilier pentru dormitoare, bai si living, Centrul de Asistenta Umanitara si Protectie Sociala SANSE EGALE (CAUPS) are nevoie de donatia ta, sau daca vrei sa donezi obiecte de mobilier pentru copii (tip gradinita), Asociatia Invingem Autismul are nevoie ele. De vrei sa donezi aparatura electrica si electrocasnica sau orice obiect care este in stare de functionare dar pe care nu il mai folosesti, le poti dona Asociatiei GETICA.

Doneaza mobila si electrocasnice pentru fundatiile in ale caror cauze crezi. Nu uita sa verifici fiecare fundatie inscrisa pe imparte.ro de fiecare data cand vrei sa donezi obiecte.

4. Afla care sunt obiectele de care este nevoie. In fiecare pagina de prezentare, fundatiile care si-au activat campul de donatii obiecte, au trecut obiectele care le lipsesc, astfel incat tu sa faci o fapta buna si sa donezi.

Contacteaza utilizatorul paginii de prezentare pentru care vrei sa donezi obiecte, si stabileste urmatorii pasi: cand poti trimite produsele, adresa completa, persoana de contact. De asemenea, considera ca este un moment oportun sa aflii daca fundatia mai are nevoie si de alte obiecte. In cazul in care sunt necesare mai multe sandvis makere, iar mixerele sunt deja suficiente, mai bine doneaza electrocasnicele care sunt in plus unei alte fundatii.

Sursa foto: designskool.net

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Donatii pentru centrele de plasament - 3 idei noi

Donatii creative: noi si ingenioase!

Cum sunt utilizati banii din donatii de catre fundatii

5 metode sa strangi donatii in bani pentru fundatii

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: