Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Campania 2%: care sunt ONG-urile care investesc in promovarea acesteia si de ce
 

Campania 2%: care sunt ONG-urile care investesc in promovarea acesteia si de ce

 

Campania 2%Campania 2% se bazeaza pe eforturile organizatiilor nonguvernamentale de a convinge populatia sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini cauzele in care se implica acestea.

Pentru a directiona 2% din impozitul pe venit catre un ONG, trebuie completat formularul 230, in cazul persoanelor care au obtinut venituri doar din salarii, sau formularul 200 daca veniturile obtinute sunt si din alte surse. Formularul, impreuna cu fisa fiscala de la angajator, se depune la Registratura Administratiei Financiare, pana pe data de 25 mai 2013.

Asadar, organizatiile mai au la dispozitie mai putin de o luna pentru a convinge cat mai multi oameni sa le sprijine cauza si sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit. In acest sens, ONG-urile au investit bani in campanii de promovare, intrucat astfel vor obtine fonduri in plus.

Asociatia P.A.V.E.L.

"Stii care este cea mai mare dorinta a unui copil bolnav de cancer? Sa se bucure de copilarie, fara sa se simta rau. Tu poti sa alini suferinta lui!" Acesta este mesajul pe care il transmit membrii acestui ONG pentru a convinge oamenii sa ajute asociatia.

Asociatia M.A.M.E.

"Nu va costa nimic!", transmit voluntarii Asociatiei M.A.M.E. catre cei care aleg sa directioneze 2% din impozitul pe venit. Asociatia ofera sprijin pacientilor diagnosticati cu afectiuni grave si ofera sprijin copiilor care provin din medii sociale defavorizate.

WWF-Romania

"Ajuta-ne sa salvam ursul brun si casa lui din padurile virgine ale Romaniei!" este mesajul pe care il transmit cei de la WWF-Romania pentru a convinge populatia Romaniei sa directioneze 2% din impozitul pe venit. WWF este cea mai mare organizatie internationala independenta care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, avand aproximativ 5 milioane de sustinatori in toata lumea si o retea activa in peste 100 de tari.

Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1 Bucuresti

Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1 reuseste prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii sa contribuie la alinarea si prevenirea suferintei sub toate formele, ajutand oamenii sa se pregateasca pentru a evita expunerea la situatii care le pot spori vulnerabilitatea. Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1 se implica in programe sociale pentru asistarea persoanelor fara venituri, sprijina copiii din centrele de plasament, acorda servicii de ingrijire a refugiatilor din Romania si ajuta la dotarea cu echipamente a scolilor din localitatile afectate de dezastre.

Speranta pentru Romania

Aceasta organizatie le prezinta oamenilor activitatile pe care vor sa le intreprinda in 2012 – 2013, in speranta ca ii vor convinge sa doneze 2%. Astfel, Asociatia Speranta pentru Romania isi va concentra eforturile pentru a salva cat mai multi copii care sufera de cancer si leucemie, dar se va implica si in proiecte pentru ajutorarea copiilor strazii, a familiilor sarace si multe alte activitati caritabile.

ONG-urile din Romania au intreprins campanii de promovare pentru a-si spori vizibilitatea in randul oamenilor si a-i ajuta sa constientizeze importanta redirectionarii a 2% din impozitul pe venit.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
De sa donezi 2% pentru Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1?

De ce sa donezi 2% pentru Asociatia Speranta pentru Romania?

De ce sa donezi 2% pentru Asociatia P.A.V.E.L.

2% pentru Asociatia M.A.M.E.

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: