Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Asociatia "Impreuna Pas cu Pas"
 

Asociatia "Impreuna Pas cu Pas"

 

Asociatia "Impreuna Pas cu Pas" este o organizatie nonguvernamentala, publica, apolitica si nonprofit, infiintata in anul 2010, care se ocupa de sprijinirea persoanelor cu dizabilitati, tulburari si nevoi psihologice, precum si cu promovarea metodelor si terapiilor psiho-comportamentale de recuperare si mentinere a sanatatii mentale si a echilibrului psihologic.

Menirea Asociatiei "Impreuna Pas Asociatia cu Pas"

Asociatia "Impreuna Pas cu Pas" Are are ca principal scop promovarea intereselor persoanelor cu dizabilitati si sprijinirea acestora prin diverse actiuni de strangere de fonduri si cursuri specializate de integrare a persoanelor cu nevoi speciale in societate, in principal a copiilor care sufera de autism, retard mintal sau tulburari de invatare.

Asociatia "Impreuna Pas cu Pas" organizeaza actiuni educationale, ce se bazeaza pe principii cognitiv-comportamentale, care se desfaoara intr-un mediu sigur, folosind ca instrumente de invatare si reintregrare a micutilor cu probleme in societate jocurile, arta si creativitatea. Alaturi de acestea, Asociatia "Impreuna Pas cu Pas" vine in sprijinul copiilor cu dizabilitati cu un personal profesionist, specializat, bazandu-se, totodata, si pe colaborarea cu familiile acestor copii.

Proiecte Asociatia "Impreuna Pas cu Pas"

Unul dintre marile teluri ale Asociatiei "Impreuna Pas cu Pas" este acela de a dezvolta un centru de testare, evaluare si recuperare a copiiilor cu dizabilitati, care sa se ridice la standardele internationale in ceea ce priveste personalul, cat si instrumentele si metodele folosite.

Printre cele mai importante proiecte initiate pana acum de Asociatia "Impreuna Pas cu Pas" se numara:

- grupul de art-terapie pentru copiii cu nevoi speciale si parenting - Campina;
- curs de ART-TERAPIE Lucrator prin Arta Combinata (acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovatiei - Campina);
- un program After School, "Impreuna, la Scoala!";
- Probo si Robonova, prietenii copiilor cu autism;

Cum poti ajuta Asociatia "Impreuna Pas cu Pas"

Daca vrei sa sprijini si tu copiii cu dizabilitati, poti dona 2% din impozitul anual ori haine, materiale didactice sau jucarii.

sursa foto: zumzi.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rova rog ajutatine
coemntarii
pe situl imparte .ro am cazul mamei mele ,acum este in spital si numai are mult dar doctorii neau linsat de bani si tot nu sa ajuns nicaieri ,rog un ajutor pentru inmormantare pentru ca de la stat nu vom primi deoarece nu are pensie va multumesc din suflet .suntem chiar disperate .nu mai ne gandim lla sarbatori macar sa o putem inmormanta cum se cuvine .petre marinela 0765020113
Adaugat de: STELIANA55 la data de 12-December-2013, 14:47
linie gri
 
va rog ajutati-ma
coemntarii
sufar de leucemie acuta limfoblastica iar din cauza unei erori medicale am paralizat va rog daca puteti sa ma ajutati finaciar pentru a merge la recuperare
Adaugat de: girlflori75yahoocom la data de 26-January-2014, 17:35
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Reintegrare sociala: educatia pentru copii cu dizabilitati

Persoane cu dizabilitati din Romania care s-au integrat cu succes pe piata muncii

Persoane cu dizabilitati care au lasat o amprenta puternica asupra omenirii

Combaterea discriminarii persoanelor cu dizabilitati

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: