Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Asociatia Covorasul Fermecat: terapii pentru copii
 

Asociatia Covorasul Fermecat: terapii pentru copii

 

Asociatia Covorasul Fermecat a fost creata din dorinta de a oferi copiilor, adolescentilor si familiilor acestora posibilitatea de a beneficia de activitati educative si terapii specializate destinate dezvoltarii armonioase sau recuperarii copiilor.

Tipuri de activitati

Noi am infiintat in Pipera-Tunari un centru de zi pentru copii si adolescenti in care desfasuram urmatoarele tipuri de activitati:

- ateliere de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti;
- program intensiv de terapii specializate (terapie comportamentala, terapie ocupationala, logopedie, kinetoterapie) si socializare (artterapie, ludoterapie) pentru copiii cu dizabilitati;
- logopedie;
- kinetoterapie;
- evaluare si consiliere psihologica;
- parenting (consiliere parentala);
- interventie timpurie.

Serviciile noastre se adreseaza:

• Copiilor care doresc sa socializeze cu alti copii, sa se joace mai frumos, sa nu mai fie timizi, sa-si regleze emotiile negative intense si sa-si faca prieteni. Pentru ei, organizam ateliere de dezvoltare personala.

• Copiilor si adolescentilor care au nevoie de consiliere psihologica individuala pentru a depasi anumite dificultati sau pentru a afla raspunsuri competente cu privire la diferite intrebari pe care le au.

• Parintilor care isi doresc sa aiba o relatie mai apropiata cu copiii lor sau care au nevoie de recomandari cu privire la cresterea micutilor.

• Copiilor care au o deficienta motrica (de exemplu, tal valg) sau de limbaj (de exemplu, rotacism), care poate fi corectata prin sedinte de kinetoterapie, respectiv logopedie.

• Copiilor cu tulburari de dezvoltare (autism, retard psihomotor, tulburare pervaziva de dezvoltare, sindrom Asperger, sindrom Down, sindrom Williams etc.), care necesita interventii specializate de lunga durata.

Pentru informatii, contactati-ne la nr. 0722 783 135 sau prin e-mail la info@covorasulfermecat.ro. Ne puteti gasi in Pipera-Tunari, Str. Emil Garleanu, Nr. 11 sau pe internet la www.covorasulfermecat.ro.

Articol realizat de:

covorasulfermecat covorasulfermecat
1 articole postate
Publica din: 2013-01-07
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Top 7 fundatii pentru copii si tineri

Interviu cu Daniela Martinescu, presedintele Asociatiei pentru Interventie Terapeutica in Autism

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: