Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Andreea Marin Banica fondatoarea fundatiei "Pretuieste Viata"
 

Andreea Marin Banica, fondatoarea fundatiei "Pretuieste Viata"

 

Recunoscuta pentru numeroasele campanii umanitare in care s-a implicat, Andreea Marin Banica a hotarat, in 2008, sa puna bazele Fundatiei "Pretuieste Viata". Deviza acestei fundatii este "Invata sa traiesti frumos si demn in fiecare zi, nu irosi singura ta sansa la viata, sta in puterea ta sa schimbi ceva in bine in lumea in care traiesti".

Fundatia "Pretuieste Viata" deruleaza campanii umanitare pe teme de sanatate, educatie, drepturile omului, advocacy sau pentru un jurnalism de calitate.

Campanii si proiecte derulate de "Pretuieste Viata":

- Proiectul "Scoala Mamelor", un program destinat mamelor aflate in dificultate si realizat in parteneriat cu Fundatia Estuar, Asociatia Telefonul Copilului, Fundatia JOL-LET Ungaria, si sustinator Fondul ONU pentru Populatie. Cu ajutorul acestui proiect au fost dezvoltate centre de asistenta si consiliere gratuita psihologica si psihiatrica, dar si centre pe directiile sanatate, cariera, comunicare si drepturi. "Scoala mamelor se adreseaza femeilor aflate in dificultate, care traiesc un dezechilibru major intre profesie ori familie.

- Campania "Servicii integrate de dezvoltare profesionala pentru adultii cu probleme de sanatate mintala", initiata de Fundatia Estuar.

-Campaniile "Ajuta un copil sa mearga la scoala" si "Asculta-i sufletul", un manifest impotriva violentei asupra copiilor, si care au fost initiate de Organizatia "Salvati Copiii".

-Campania europeana "Sa protejam copiii pe internet" initiata de Reader’s Digest. Acest proiect are ca obiectiv facilitarea accesului oricarui copil care foloseste internetul la Butonul de Siguranta: un buton de raportare a abuzurilor usor de folosit, pus la dispozitie de furnizorii de internet.

-Campania umanitara destinata victimelor inundatiilor din Lunca Dunarii, care a fost realizata impreuna cu UNICEF.

Campania "Zambet pentru ASIA", o campanie prin care romanii au fost chemati sa sprijine Asia in urma dezastrului provocat de un tsunami. Andreea Marin Banica s-a intors la Bangkok si a realizat un documentar avand ca subiect Thailanda de dupa tsunami.

Campania pentru bolnavii in stadiu terminal si sustinerea familiilor acestora - pentru o viata traita demn pana la capat.

Cum poti ajuta Fundatia "Pretuieste Viata"

Poti ajuta Fundatia "Pretuieste Viata" prin donarea a 20% din impozitul pe profit sau poti redirectiona 2% din impozitul pe venit. De asemenea, te poti implica ca voluntar in toate campaniile desfasurate de fundatie.

Sursa foto: andreeamarinbanica.acasa.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roajutor ptr o fam cu probleme grave
coemntarii
Catre dna Andreia Marin todeauna am apreciat tot timpul cea ce ati facut ptr multi oameni pe parcursul timpului la tv am urmarit cu lacrimi de bucurie atitea fapte bune care leati implinit cu multa dragoste va rog analizati si problema fam mele si poate prin intermediul dv vom gasi si noi o rezolvare avem pe imperte ro pagina boros teodor va rog axaminatine si noua probleme asteptam sa ne contactati va multumeste familia boros cu 5 copii
Adaugat de: la data de 12-February-2013, 14:25
linie gri
 
strigat de ajutor
coemntarii
Sunt o mama disperata , va rog daca puteti sa ne intindeti o mana de ajutor. http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-Fizice/Marin-Badea-Iuliana-Dana/828
Adaugat de: badeadana33 la data de 28-November-2013, 8:31
linie gri
 
Draga prietena a copiilor (Andreea Marin)
coemntarii
Ma numesc Alexandra, am 14 ani si cunosc cazul unui copil bolnav de inima care are doar 7 luni si necesita interventie chirurgicala. Mama lui este foarte disperata pentru lucrul acesta pentru ca nu dispune de suma necesara acestei interventii care ar avea loc la Cluj. De aceea eu apelez la bunatatea d-nei Marin cu speranta ca se va putea face ceva pentru acest bebelus pe nume Darius.Va multumesc anticipat. Craciun fericit ! Va rog frumos sa-mi scrieti un mesaj la adresa : ale_ada_99@yahoo.com
Adaugat de: stravaalexandra la data de 25-December-2013, 21:10
linie gri
 
urgent
coemntarii
buna ziua!suntem o familie cu trei copii si vem nevoie urgent de un contor apa rece DN15 deoarece s-a spart cel vechi si nu avem apa.deasemenea alimente,hainute ,incaltaminte pentru baiatel de 4respectiv 5ani si fata de 12 ani.va rog din suflet sa ne ajutati si sa nu ne ignorati mesajul.va multumesc.dedeaylin29@yahoo.com este adresa de e-mail.va rog din suflet sa imi dati un raspuns pozitiv.
Adaugat de: dedeaylin29@yahoo.com la data de 11-March-2015, 14:44
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
UNICEF

Telefonul Copilului

Salvati Copiii Romania

Fundatia pentru SMURD

Donatii online: Asociatia Ana si copiii

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: