Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan

Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Arges
Adresa:
Comuna Cateasca,Sat Catanele
Telefon:
0722450377
Persoana de contact:
Nina Rizoiu
E-mail:
asociatia_sfantulstefan@yahoo.com
Site web:
www.asociatia-sfantul-stefan.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta mamei si a copilului
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Primele activitati au fost coordonate de presedintele asociatiei, Paul Adrian Stanescu fiind sustinute din surse proprii ale asociatiei, donatii, sponsorizari, munca voluntara si au constat din: suport material, financiar, emotional, ajutor la repararea locuintei unor batrane, medicamente si alimente pentru toate categoriile de oameni defavorizati, oferirea de cadouri de Pasti si de Craciun, plata restantelor intretinerii unor familii nevoiase si restante la imprumuturi bancare a unor familii ramase fara loc de munca,s.a. Am inceput sa derulam programul de asistenta si sprijin la domiciliu pentru persoane defavorizate familii cu multi copii, persoane in varsta si ne dorim in continuare ajutarea cat mai multor oameni aflati in dificultate

 

Descrierea fundatiei

 
Prezentare:

Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan, este o asociatie ortodoxa umanitara, nonguvernamentala care a luat fiinta in data de 04-09-2009 la initiativa si sub atenta indrumare spirituala a parintelui Paul Adrian Stanescu, paroh al Parohiei Catanele, cu hramul Sfantul Stefan.

Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan, se ocupa cu ajutorarea copiilor, batranilor si familiilor sarace. Suntem cei care nu le intorc spatele celor saraci, suntem cei care le zambesc atunci cand disperarea, singuratatea si ignoranta lovesc si ne dorim ca prin intermediul asociatiei noastre si cu ajutorul multora dintre dv, sa venim in sprijinul cat mai multor persoane aflate in situatii dificile.

Fiind o asociatie crestin ortodoxa si-a ales de la inceput un sfant ocrotitor de la care si-a luat si numele : Sfantul Stefan, ocrotitorul comunitatii unde se desfasoara aceasta activitate umanitara.

Asociatia colaboreaza strans cu Biserica in toate actiunile sale caritabile, si si-a asumat angajamentul crestin de a sprijini categoriile cele mai vulnerabile ale societatii: copiii fara parinti sau copii ai caror parinti nu au posibilitati de a-i sustine in continuarea studiilor, tineri defavorizati, familii numeroase si foarte sarace, batrani fara sprijin, care nu au niciun ajutor.

Asociatia noastra non profit s-a implicat activ, printr-o varietate de programe, in viata comunitatii, din dorinta de a contribui pozitiv in folosul comunitatii si de a aduce un strop de dragoste, speranta si incurajare in inimile celor dezavantajati social sau care se confrunta cu obstacole majore in viata .

Misiunea asociatiei noastre consta in efortul indreptat spre alinarea suferintelor si cresterea calitatii si bunastarii vieti prin promovarea si dezvoltarea activitatilor de specialitate in domeniul socio-uman.

Astfel Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan, are misiunea de a sensibiliza si a trezi constiinta oamenilor fata de problemele semenilor, de a-i stimularea si mobiliza in spiritul cooperarii si conlucrarii in ajutorarea altor semeni mai putin favorizati decat ei .

Fara de dragostea frateasca intre oameni, fara sensibilitatea unor inimi milostive, asociatia nu se poate manifesta si implica in necazurile oamenilor .

De aceea ne dorim ca in activitatea noastra sa intalnim multi oameni de calitate care, recunoscatori darurilor ce le-a dat Dunmezeu, sa daruiasca si ei la randul lor din prea plinul inimii lor.

Activitatea asociatiei noastre este la inceput, dar prin activitatea personala a parintelui se poate spune ca in comunitatea unde asociatia isi desfasoara activitatea, este deja o comuniune si un spirit de ajutorare si de dragoste manifestate de mai mult timp.Toate pentru cea mai importanta faptura a lui Dumnezeu:omul

La inceput a fost o decizie ce a condus la multe frustrari in cautarea acelor oameni care sa impartaseasca visele si aspiratiile parintelui Paul Adrian Stanescu, legate de gasirea unor solutii viabile pentru ajutarea celor multi aflati in nevoi.

Si aceste cazuri ce necesita sprijinul asociatiei, sunt tot mai multe si mai diverse ca dificultate si ca gravitate.

Asociatia spera ca nu va fi singura si multi dintre dumneavoastra se vor alatura acestui vis de a ajuta si a fi aproape de cei in nevoi .

Dorim sa infaptuim multe impreuna si multi dintre semenii nostri sa aiba o alta viata mai demna si mai decenta.Sa incercam sa alinam impreuna suferinta semenilor nostri.

Asociatia nu face discriminari de nici o natura – etnica, religioasa, culturala, politica si promoveaza respectul pentru alegerea personala, pentru valori si pentru dreptul la demnitatea umana.

 

Comentarii:


bianca
coemntarii
Velichea Bianca http://savebianca.blogspot.com/ va rog din suflet faceti cunoscut blogul meu ,daca dori-ti prietenilor dum sau oamenilor cu suflet mare .cu respect BIANCA
Adaugat de: la data de 1-July-2011, 17:42
linie gri
 
Ajutor
coemntarii
F frumos ceea ce faceti, mai rar oameni ca dvs. Apelez și eu la dvs prin relațiile sau cunoștințele dvs sa mă ajutați cu o asociație saun cineva care sa mă ajute cu terapii pt fetiță. Am 3 copiii din care o fetita o am cu autism și elemente de Adhd. Îmi tb f mulți bani pt acestea ședințe și nu ne permitem. Mă puteți ajuta? Va mulțumesc.
Adaugat de: nicoletazabava34 la data de 30-July-2017, 13:54
linie gri
 

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Materiale de constructii pentru construirea unui complex social, aparatura pentru infiintarea unui cabinet medical,mobilier pentru amenajarea si dotarea unui spatiu pentru Biblioteca,mobilier pentru amenajarea si dotarea unui spatiu pentru After School,echipament pentru amenajarea unui parc si spatiu de joaca pentru copii,imbracaminte pentru copii si adulti,alimente.

 

Evenimente comunitate: