Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Speranta Pentru Romania

Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Arad
Adresa:
Comuna Sepreus nr.19
Telefon:
0766 365 833 / 0749 402 098
Persoana de contact:
Sami Negoiescu
E-mail:
misiuneasperantapentruromania@yahoo.com
Site web:
www.sperantapentruromania.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Lupta impotriva saraciei
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Ajutor pentru copiii cu nevoi speciale, ajutor financiar pentru scoala pentru copii saraci, ajutorarea batranilor singuri bolnavi si saraci. Realizarea de seminarii antidrog, antifumat, seminarii privind sanatatea si alimentatia, etc.

 

Descrierea fundatiei

 
Speranta pentru Romania este o asociatie non-guvernamentala, non-profit, organizata pe baza de voluntariat si dedicata actiunilor caritabile si sociale realizate in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale. Suntem un grup de tineri care dorim sa ii ajutam pe cei in nevoie, anual alaturandu-se proiectelor noastre peste 100 de voluntari.Desfasuram proiecte caritabile din anul 2006. Am inceput timid, cu fonduri minime avand doar 4 voluntari. Astazi proiectele noastre sunt complexe, iar numarul voluntarilor este in crestere de la an la an.

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra pentru ca doar impreuna putem schimba Romania.

Date pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit:

Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania

CIF: 26044485

Cont bancar: RO39RZBR0000060012042338

 

Comentarii:


site-ul asociatiei
coemntarii
www.sperantapentruromania.ro
Adaugat de: SperantapentruRomania la data de 10-November-2011, 13:33
linie gri
 
sara are nevoie de proteza pt manuta stang
coemntarii
Sara are nevoie de proteza pentru manuta stanga. Costul protezei, aplicarea,si tratamentul de dupa aplicare,depasesc cu mult posibilitatile noastre financiare ..http://helpsaraemanuela.blogspot.ro/
Adaugat de: ZIGZAG la data de 26-September-2012, 23:06
linie gri
 
vasile aurelia
coemntarii
CEI CARE POT DA O MANA DE AJUTOR ACESTUI CAZ,ORICAT DE PUTIN ESTE BINEVENIT. Vasile Aurelia: buna seara oameni cu suflet sant o mama singura cu o fetita de 7 ani care merge la scoala eu sant operata la inima si am o pensie de handicap de 230 ron pe luna stau cu chirie va rog daca se poate sa ma ajute cineva credeti-ma ca nu mai pot sa ami duc fetita la scoala ca nu mai imi permit nu imi ajunge pensia si cu chiria si cu scoala fetitei si cu mancarea va rog din suflet si din inima ajutati-ma las si un numar de tel 0763918608".
Adaugat de: vasile-aurelia la data de 12-November-2012, 11:23
linie gri
 

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: haine, pantofi, alimente, jucarii, materiale de constructie, mobilier, vase pentru bucatarie, telefoane carti, carti de colorat, calculatoare pentru copiii defavorizati, tabla de scris, videoproiector, rechizite scolare, carucioare pentru copii, aparat plastifiat, covoare, mochete, paturi, scaune, plapume, perne, scule si echipamente pentru constructii, microbus transport, lemne de foc, sobe pentru incalzirea locuintelor defavorizate...

 

Evenimente comunitate: