Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.ro Felicitari Caritabile Sugestii mesaje de Sf Nicolae
 
Felicitari

Sf Nicolae

Sf Andrei

La multi ani

Craciun

Anul Nou

Multumesc

Paste

Florii

1 iunie

Toamna

Bunatate

Sf Constantin si Elena

Mihail si Gavril

Dragobete

1 Martie

8 Martie

Animale

Felicitari de la utilizatori

Felicitari personalizate

Mesaje si citate

Sf Nicolae

Sf Andrei

La multi ani

Craciun

Anul Nou

Multumesc

Paste

Florii

1 iunie

Toamna

Bunatate

Sf Constantin si Elena

Mihail si Gavril

Dragobete

1 Martie

8 Martie

Animale

Mesaje de Sf Nicolae

 

Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit!

La Multi Ani cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae!

A venit Mos Nicolae! La Multi Ani!

Ho, ho, ho! Nu stiu ce cadouri iti va aduce Mos Nicolae, dar eu iti trimit o multime de imbratisari si ganduri calduroase!

Cu ocazia Santului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!

Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa-ti dea, tot ce iti doresti si ai vrea!

Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!

Abia astept sa vina Mos Nicolae, vreau sa imi aduca foarte multe cadouri. Sa nu ne aduca nuieluse ca am fost cuminti tot anul... te iubesc Mos Nicolae!

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!

Cizmulite lustruite il asteapta la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastra!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.

Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de toti cei dragi. Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.

Innoieste-ti sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste cateva momente de fericire si multumire, si uita-te in ghetute! Ai sa gasesti un gand bun de la mine. Te sarut!

Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI!

De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si cu lipici la fericire.

Fie ca celor care nu ati fost cuminti sa aveti norocul ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu nuieluse, dar din ciocolata.

Cu ocazia Sfantului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

Cu ocazia sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

In aceasta sfanta zi, iti doresc numai bine, multa fericire, indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca Sf. Nicolae sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI!

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros LA MULTI ANI, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!

Iti urez La multi ani si fie ca Sfantul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, Bucurii sa-ti daruiasca Nimic sa nu-ti lipseasca!