Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii sange Articole donatii sange Banci de celule stem in Romania
 

Banci de celule stem in Romania

 

Bancile de celule stem ofera actualilor si viitorilor parinti accesul la informatii complete si pertinente despre celulele stem, avantajele recoltarii acestora la nastere si rolul pe care il pot juca in bunastarea unei familii. In Romania, au aparut in ultimii ani din ce in ce mai multe banci de celule stem, prin intermediul carora parintii pot recolta si stoca celule stem provenite din sangele ombilical.

celule stem1. Cord Blood Center Medical

Cord Blood Center Medical este prima banca privata de celule stem din Romania si prima companie autorizata sa ofere servicii de "family banking". Misiunea pe care si-o asuma este sa ofere posibilitatea viitorilor parinti de a le asigura sanatatea copiilor lor.

2. Euromedics Stem Life

Banca de celule stem Euromedics Stem Life este specializata in procesarea si depozitarea celulelor stem din sangele ombilical, avand drept scop extinderea pe viitor si in alte domenii conexe.

3. Lifeline

Lifeline Banca pentru celule stem si tesut are un laborator in Romania, unde sunt primite mostrele de sange recoltate. In banca din Nicosia Cipru se proceseaza si crio-conserva celulele stem. Lifeline recolteaza celule stem atat din sangele ombilical, cat si din tesutul ombilical.

4. Regina Maria, Banca Centrala de Celule Stem

Regina Maria, Banca Centrala de Celule Stem este singura banca de celule stem din Romania care face parte din cea mai mare retea privata de sanatate. Banca stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de majoritatea centrelor din lume. Regina Maria, Banca Centrala de Celule Stem este prima banca de celule stem care asigura viabilitatea medie de 95% a unitarilor stocate in laboratorul din Bucuresti.

5. Cryo-Save

Cryo-Save, banca privata de celule stem, este lider european, avand mai mult de 225.000 de clienti, ceea ce inseamna peste jumatate din totalul stocarilor de celule stem din Europa. Cryo-Save are reprezentante in peste 70 de tari, pe sase continente, cu unitati ultra-moderne de procesare si stocare in Belgia, Germania, Dubai, India si Africa de Sud.

sursa foto:arq.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Transplantul de celule stem sau de maduva osoasa

Refacerea organelor cu celule stem

Ce sunt celulele stem?

Bancile de celule stem

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o cerere de sange  
Cereri urgente de sange
Articole donatii sange
Alte tipuri de donatii
Donatii paine
Donatii bani
Donatii obiecte
 
 
Pana acum s-au inscris
620

de donatori din toata tara.

Inscrie-te si tu!

 

Adauga un anunt urgent

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: