Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii pentru copii Lucruri pentru copii proveniti din familii defavorizate
 

Lucruri pentru copii proveniti din familii defavorizate

 

Ce-ar fi, ca la debutul primaverii, sa donezi cateva lucruri pentru copii proveniti din familii defavorizate? Ce poate fi mai frumos decat sa ajuti prin donatii copii care ar pretui multe din lucrurile lipsite de importanta pentru tine. Asadar, doneaza si tu lucruri pentru copiii defavorizati, proveniti din centrele de plasament, ori care sunt crescuti in familii sarace si pentru care viitorul e monocolor.

Doneaza lucruri pentru copii pe imparte.ro

Daca esti deja aici si citesti aceste randuri pe imparte.ro, cu siguranta te indrepti in directia potrivita. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi cont la noi, iar apoi sa pui oferta ta pentru a fi citita de cine are nevoie sau sa iti alegi un caz umanitar si sa donezi lucruri pentru copii.

Ce lucruri poti dona pentru copii?

Poti face multi copii fericiti doar cu lucrurile de care tu nu mai ai nevoie si le tii drept decor in casa. De exemplu, in loc sa arunci calculatorul sau monitorul vechi, le poti face cadou micutilor defavorizati. Nu numai ca le oferi sansa la un viitor mai bun, ci le faci si zilele mai frumoase si mai distractive.

Nu numai electronicele sunt de ajutor, ci si alte lucruri pentru copii de care tu nu te mai folosesti: carti, rechizite, haine, incaltaminte etc.

Lucruri pentru copii: prima cresa romano-daneza pentru copiii defavorizati

Chiar la inceputul acestui an, ambasada Danemarcei si Primaria Sectorului 1 din Bucuresti au realizat impreuna cu parteneri din mediul privat si universitar un proiect de educatie timpurie pentru prescolari.

Astfel, prima cresa romano-daneza destinata copiilor defavorizati a fost inaugurata joi, 31 ianuarie, la Bucuresti. In prezent, 30 de copii din familii sarace beneficiaza de serviciile centrului, in care, potrivit Primariei Sectorului 1, se vor investi in decursul a trei ani circa un milion de euro.

Din 2015, urmeaza sa se infiinteze si o gradinita romano-daneza care sa asigure educarea copiilor pana la varsta la care pot fi dati la scoala.

Lucruri pentru copii: parteneriat intre Biserica si autoritati

Arhiepiscopia Sibiului si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu au incheiat de curand un parteneriat pentru ajutorarea copiilor abandonati. Astfel, in toate bisericile din eparhie, preotii vor apela la credinciosi pentru a lua in plasament si a ingriji copiii abandonati in spitalele sibiene si nu numai.

Programul activitatilor cuprinse in acest parteneriat social va culmina cu o serie de evenimente organizate de 1 iunie si in duminica urmatoare, dedicata de BOR parintilor si copiilor.

Sursa foto: buonoracenters.net

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Top 7 fundatii pentru copii si tineri

Tipuri de donatii pentru copii

Servicii sociale pentru copii

Donatii pentru copiii din orfelinate

Donatii pentru copii bolnavi

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: