Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii pentru copii Doneaza copiilor fara posibilitati materiale
 

Doneaza copiilor fara posibilitati materiale

 

Doneaza copiilor lipsiti de posibilitati materiale, fie ca sunt institutionalizati, fie ca fac parte din familii care nu le pot asigura un trai decent; este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru sprijinirea acestora. Majoritatea sugestiilor sa donezi copiilor fara posibilitati materiale pot prinde viata prin actiuni de voluntariat care nu depasesc o ora pe saptamana, si prin colaborarea cu fundatii. Indiferent ce fundatii alegi, contributiile tale vor avea valoare pentru cel putin un copil.

  • Poti afla despre inanitie din informatiile furnizate de fundatii. Primul pas sa ameliorezi foametea este sa investighezi problema. Pe masura ce afli mai multe, spune mai departe prietenilor, colegiilor sau copiiilor tai. Distribuie flyere, postere si brosuri cu informatii despre cum poti sa faci cat mai multe donatii.

  • Doneaza bani prin organizarea unui eveniment caritabil, concurs de talente, competitii sau orice alt joc si doneaza suma stransa pentru fundatii din acest domeniu de activitate.

  • Doneaza carti, creioane, carnetele si carti de colorat copiiilor infometati. Multe fundatii care au grija de acesti copii au nevoie permanent de donatii de acest fel, doar cat sa le faca viata mai frumoasa.

  • Doneaza obiecte simbolice si lumineaza-le zilele de sarbatoare. Oamenii care traiesc in centre sociale deja se simt destul de singuri. Doneaza fie printr-un gest caritabil, fie cu un cadou simbolic. Le poti aduce un ornament de Craciun, sau o soseta in care isi vor primi cadourile.

  • Ofera-te voluntar unei fundatii. Ajuta un copil prin intermediul unei fundatii -  poti sa le decorezi camera, sa citesti impreuna cu ei sau sa faci exercitii de matematica.

  • Adopta un copil al unei fundatii. Ofera-i sprijinul tau zilnic. Ia-l in grija ta si doneaza lucruri, bani, sau jucarii timp de o luna, numai pentru acel copil.

  • Doneaza materiale sportive scolii din apropierea casei tale: carti, echipamente sportive, piese de calculator, ustensile de arta etc.

Sursa foto: http://saveabrokenheart.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roBUNA ZIUA
coemntarii
MA NUMESC DOBRESCU ADRIAN SUNT VOLUNTAR LA FUNDATIA PARADA SI FAC APEL LA DUMNEAVOASTRA PENTRU PEMPARS, LAPTE PRAFPENTRU SUGARI SI NISTE RICHIZITE SCOLARE PENTRU COPII CE LOCUIESC IN CASE ABANDONATE SI NU AU NICI UN VENIT. CEI CARE VOR SA AJUTE ACESTI COPILASI MA POT CONTACTA LA TELEFON 0785936814 VA MULTUMESC FRUMOS
Adaugat de: la data de 23-September-2011, 17:45
linie gri
 
in pragul disperarii :(((((
coemntarii
Va rog mult ajutati.ma citi cazulmeu pe imparte.ro si dati.mi o mana de ajutor cu cate putin din toate multumesk frumos
Adaugat de: la data de 4-November-2011, 1:08
linie gri
 
vreau sa mi vad copii zimbind
coemntarii
mamica a 2 copiii.fata 11 ani si bebe 3 luni.nu mai fac fata nevoilor zilnice ,daramite datoriilor casei.cine ma poate ajuta cu orice,,,va multumesc
Adaugat de: robertaela la data de 21-February-2012, 16:36
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Unde pot sa donez ochelari si tocuri de protectie?

Reintegrare sociala: educatia pentru copii cu dizabilitati

Donatiile in bani

Donatii haine copii – ghid practic

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: