Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii pentru copii Donatii pentru copiii din orfelinate
 

Donatii pentru copiii din orfelinate

 

De ce sa donezi pentru copiii din orfelinate?

Astazi, mai mult ca niciodata, poti sa ajuti copiii din orfelinate prin donatii de haine si o multime de alte bunuri, donand asociatiilor caritabile care iti cer ajutorul. 

Poate ca nu te-ai gandit la acest lucru pana acum, dar donatiile de haine pot asigura copiiilor din orfelinate un viitor mai bun! Donatiile pot insemna o tinuta corespunzatoare sau le pot transmite increderea de care au nevoie pentru a sustine un interviu. 

Donatiile de haine fac o mare diferenta pentru copiii care se zbat de mici cu o soarta nefericita. Donatiile pentru copii le pot tine de cald in noptile in care temperaturile scad foarte mult.

 

Reamintim tuturor ce tipuri de donatii putem sa facem pentru acesti copii, indiferent de varsta!

Care sunt institutiile care au nevoie de astfel de donatii?

Foloseste cu grija informatiile din pagina de prezentare a fiecarei asociatii caritabile care are nevoie de donatii pentru copii. Pentru inceput, verifica cu mare atentie asociatiile caritabile de pe imparte.ro si vezi ce donatii poti sa faci! E mare nevoie de tine chiar in acest moment!

Nu esti sigur care asociatii caritabile au nevoie de donatii pentru copii? Scoala Generala Nr. 5 Sacele, UNIVERS PLUS, Samusocial din Romania, Sf. Dimitrie, Touched Romania sau Chance for Life sunt doar cateva din asociatiile caritabile pe care le poti ajuta.

Ce donatii pot face pentru copiii din orfelinate?

Doneaza carucioare, patuturi sau premergatoare de copii, plapumioare sau asternuturi cu desene noi sau aproape noi. Doneaza dulapuri pentru depozitarea hainelor, prosoapelor sau oricare alt tip de mobilier. Doneaza un balansoar sau alte jucarii pentru copii.

Doneaza paturi, perne, prosoape si servete. Poti sa donezi chiar si cazi de baie. Doneaza scaune mici si inalte care pot fi folosite cand se serveste masa. Copiii din orfelinate adora sa manance impreuna, pentru ca ceilalti copii sunt familia lor.

Doneaza rucsace, carti pentru copii, jocuri video si DVD-uri. Intreaba asociatiale caritabile daca au nevoie si de carucioare pentru masina, pampersi, servetele umede, mancare pentru copii, sau articole de ingrijire cum ar fi sampoane sau sapunuri. Trebuie sa ai in vedere ca unele din asociatiile caritabile s-ar putea sa nu accepte aceste donatii din motive de igiena.

Asa ca fa tot posibilul sa donezi pentru copiii din orfelinate obiecte si lucruri noi sau aproape noi care au fost folosite de putine ori, care nu sunt defecte sau patate. Fii sigur ca cineva se va bucura nespus de aceste donatii. Sfatul nostru este sa incerci sa nu donezi haine, obiecte sau lucruri care au fost utilizate si purtate vreme indelungata sau care au vreun defect de productie.

Daca nu ai aflat pana in acest moment, deziva lui imparte.ro este Cine bine face, bine-si face! Asa ca fa un bine fara jumatati de masura!

Sursa foto: http://s1.hubimg.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.rohaine
coemntarii
donez haine copii nou nascut pana la 2 ani ptr famili fara posibilitati ma puteti contacta la nr tel0761041874 sau 0762414771
Adaugat de: paraschiv la data de 20-May-2012, 16:47
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Mame sociale de succes: 6 secrete

Magazine second hand in Bucuresti

Locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

Doneaza copiilor fara posibilitati materiale

Donatiile in bani

Donatii pentru centrele de plasament - 3 idei noi

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: