Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii pentru copii Donatii pentru centrele de plasament - 3 idei noi
 

Donatii pentru centrele de plasament - 3 idei noi

 

Daca te-ai gandit sa faci donatii pentru centrele de plasament, ti-am pregatit alte 3 idei noi! Fa o donatie pentru centrele de plasament si o sa vezi cat este de usor sa te porti frumos cu ceilalti. Ce poti dona: DVD-uri, carti si reviste sau jocuri, si pachete de carti.

De cele mai multe ori nici nu iti dai seama ca atunci cand faci ordine in birou, in dulap sau in lada cu jucarii, lucrurile de care nu mai ai nevoie pot fi donate unui centru de plasament pentru persoane batrane, solitare, cu o multime de timp liber, fara venituri si fara un adapost al lor.

Un centru de plasament este un loc care va accepta cu placere ajutorul si bunatatea ta, sub orice forma. E bine de stiut ca bugetul unor case de batrani sau al unui centru de plasament pentru copii este modest, iar persoanele fara adapost si familiile sarace au venituri mici si foarte mici.

Doneaza pentru centrele de plasament lucruri si obiecte noi

Prin faptul ca donezi lucruri si obiecte noi sau folosite, arati celorlalti ca esti dispus sa imparti din bunatatea ta si esti prietenos in acelasi timp. Cu toate acestea, o sa vrei sa fii si sensibil cand donezi, pentru ca esti pregatit sa donezi obiecte care inca mai pot utilizate. O regula caritabila ar fi ca daca nu ai darui un obiect unui prieten apropiat, cu siguranta nu ar trebui sa donezi acel obiect unui centru de plasament. Te-am pus pe ganduri?

Daca da, noteaza 3 idei de obiecte pe care poti sa le donezi centrelor de plasament:

Doneaza DVD-uri

Se intampla ca familia ta sa aiba DVD-uri de care a uitat? Centrele de plasament pot organiza seri de film cel putin o data pe saptamana. Asistentii sociali sunt mereu in cautare de filme noi, pe care sa le vizioneze si mai ales, sa diversifice putin temele.

Doneaza carti sau reviste

Fiecare din centrele de plasament are o biblioteca, si stim cu totii ca o biblioteca este un loc popular in care iti face placere sa stai. Centrele de plasament au nevoie cu siguranta de carti, chiar si carti audio, reviste, sau povestiri. Revistele mai pot fi folosite si pentru idei de amenajare a unui spatiu sau pentru decorarea camerei.

Doneaza jocuri, pioni de sah, pachete de carti

Inca mai ai pe acasa, depozitate intr-un colt, jocuri pe care nu le mai folosesti? Sau esti genul de persoana care alearga dupa amintiri si colectioneaza piese pierdute, fara pereche? Daca acestea nu mai sunt acum pe stilul tau, doneaza-le unui centru de plasament, pentru ca acestea au zile speciale destinate jocului de orice varsta. Doneaza tabla de sah sau table, cutia de carti sau piesele colectionate, fara pereche.

O sa fie distractiv!

Sursa foto: homeworkshop.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roCalul de dar nu se cauta la dinti !
coemntarii
"O regula caritabila ar fi ca daca nu ai darui un obiect unui prieten apropiat, cu siguranta nu ar trebui sa donezi acel obiect unui centru de plasament. Te-am pus pe ganduri?" Sincer, da. Exista o zicala,"Calul de dar nu se cauta la dinti ! " Calitatea produselor donate cred ca tin mai mult de posibilitatile si bunul simt al celui care le ofera. Si cred ca e totusi o mare diferenta intre a darui ceva unui prieten apropiat si a dona din bunavointa, niste lucruri inca bune de folosit, unor persoane necunoscute, in dificultate care au nevoie de diverse.
Adaugat de: gvoichita la data de 15-February-2011, 13:00
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Verifica asociatiile caritabile inainte sa donezi

Sfaturi de ingrijire pentru cei varstnici

Obiceiuri locale sa reciclezi haine vechi

Imparte ajutorul tau pentru persoane fara adapost

Doneaza pentru o casa de batrani

Doneaza online: CUM si DE CE

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: