Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii pentru copii Cum donezi haine pentru copii?
 

Cum donezi haine pentru copii?

 

Cea mai mare nevoie a copiilor in aceasta perioada a anului este imbracamintea. Este foarte trist sa vezi un copil fara haine, infrigurat pe strazi sau in orfelinate, si este si mai trist ca exista situatii in care dulapurile sunt pline de haine si situatii in care hainele sunt o necesitate pentru multe familii.

Insa, noi suntem optimisti si vrem sa va transmitem si voua aceeasi stare. Nu este tarziu pentru a face donatii de haine pentru copii, pentru ca intotdeauna va exista un copil care se va bucura de cadoul lui!

Cum donezi haine pentru copii?

  • In primul rand hainele donate trebuie sa fie curate si intr-o stare buna. Separa hainele cu defect, patate sau invechite de cele care inca mai pot fi purtate, si pe care vrei sa le donezi

  • Impacheteaza hainele pentru donatie si pune-le intr-o cutie care sa reziste pe durata transportului: haine pentru fete si baieti, haine de copii mici, dar si haine pentru adolescenti, de marimi XS, S, M

  • Rasfoieste cu atentie institutiile sociale care au nevoie de ajutor! Cei 3000 de copii aflati in grija Fundatiei Light into Europe au nevoie de aceste haine. Sunt copii surzi si nevazatori, care poate nu vor vedea culorile unor camasute sau a unor hanorace, dar vor simti ca acele haine au fost daruite din suflet. Asociatia Umanitara "Oameni Pentru Oameni - Sanatatea si Familia" a venit pe parcursul timpul in ajutorul multor copii. Si in continuare, alti copii au nevoie de ajutor!

  • Doneaza haine si pentru cazurile urgente ale persoanelor fizice inscrise pe imparte.ro. Unul din aceste cazuri poate fi un tanar de 15 ani, o mama tanara cu doi copii, sau o familie care inca are sperante ca va primi ajutor!

Hainele donate pentru copiii din centrele de plasament pot fi purtate in activitatile de grup, la serbari si evenimente, cu ocazia sarbatorilor sau la intalnirea cu viitori parinti. O pereche noua de pantaloni, o rochita sau o jacheta calduroasa ii determina pe copii sa fie mai veseli, mai increzatori in propriile forte si sa aiba rezultate intelectuale mai bune!

Sursa foto: sunglasses-for-the-masses.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Realitatea prin ochi de copil

Magazine second hand in Bucuresti

Bucura un copil!

5 idei sa-ti imbunatatesti obiceiurile caritabile

10 obiecte pe care le poti dona

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: