Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii pentru copii 5 lucruri pentru copii pe care le poti dona
 

5 lucruri pentru copii pe care le poti dona

 

Atunci cand vrei sa-i ajuti pe cei mai putin norocosi ca tine, poti pastra si dona multe lucruri in stare buna de folosire, in special lucruri pentru copii. Iata 5 lucruri pentru copii pe care le poti dona, cu care poti aduce un zambet pe fata unui orfan sau a unui copil dintr-o familie cu venituri limitate.

lucruri pentru copiiMulti dintre noi au ocazia sa ajute copiii orfani sau sarmani prin donatii de lucruri pentru copii necesare, care adesea sunt instrainate sau pur si simplu aruncate la gunoi.

Imbracaminte

Dintre lucrurile pentru copii pe care le poti dona in mod mai simplu, hainele ii pot ajuta pe cei mici in momentele de nevoie. Hainele ramase mici pentru copiii tai, in stare buna, pot fi donate prin diferite organizatii caritabile care incearca sa ofere o viata putin mai buna copiilor saraci sau direct la orfelinat.

Incaltaminte

Incaltamintea este intotdeauna o donatie utila pentru copiii orfani sau saraci, mai ales in primii ani de viata. Pantofii si incaltamintea sport ramasa mica pentru copiii tai poate fi spalata, dezinfectata si donata apoi micutilor care are nevoie de orice ajutor, alaturi de alte lucruri pentru copii.

Jucarii

Jucariile ii pot inveseli pe micutii orfani, in special atunci cand sunt oferite cadou in perioada sarbatorilor de iarna. Fie ca sunt folosite sau noi, jucariile sunt obiecte excelente de donatie pentru micutii din familii sarace.

Rechizite scolare

Donatiile de obiecte cele mai potrivite pentru toamna sunt rechizitele scolare, ce permit copiilor sa aiba un suport minim pentru educatie. De la caiete si manuale pana la acuarele si creioane colorate, rechizitele scolare pentru un copil sarac il pot ajuta in educatia care ii ofera sansa la o viata mai buna.

Bani si alimente

Cand nu ai lucruri de copii de donat, donatiile in bani si alimente sunt la fel de binevenite pentru copiii institutionalizati sau pentru cei din familii foarte sarace. Aceste donatii pot fi insa insotite si de alte lucruri pentru copii, macar o jucarie sau o hainuta, care pot infrumuseta putin viata copiilor mai putin norocosi.

Sursa foto: Youqueen.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: