Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

       
1,000,000,000 de oameni sunt afectati de foamete

 

Catre acest nivel tinde numarul persoanelor care sufera in mod cronic de foamete la nivel mondial. Eliminarea foametei si malnutritiei la nivel global nu se poate face decat prin actiuni locale. In Romania si tu poti contribui la aceasta cauza daca alegi sa donezi o felie de paine.

 

Doneaza o felie de paine
Alege sa donezi o felie de paine

 

 

 
Cum pot sa donez o felie de paine?
 
Cumpara o paine din gama French Toast, cauta codul inscriptionat pe laterala pachetului si pe care il introduci in sectiunea donatii paine de pe Imparte.ro. Vel Pitar doneaza in numele tau paine French Toast oamenilor pe care vrei sa ii ajuti.
Fiecare cod inregistrat inseamna o felie de paine in plus, iar fiecare cod ignorat inseamna o felie de paine aruncata.
 
Cum stiu ca donatiile au intr-adevar loc?
 
Urmaresti stirile si evenimentele de pe Imparte.ro, intri in comunitate pentru a vedea albumele de poze de la donatii.
Donatiile in paine se fac la un interval de aproximativ 3 luni, sau mai repede odata ce a fost atins numarul total de felii de paine din pagina de caz a fundatiei sau asociatiei respective.
Cine poate primi donatii in paine?
 
Orice fundatie caritabila inscrisa pe imparte.ro la sectiunea "Cine are nevoie de ajutor", "Institutii sociale" primeste donatii in paine din partea Vel Pitar. Orice persoana fizica inscrisa pe imparte.ro la sectiunea "Cine are nevoie de ajutor", "Persoane fizice" primeste donatii in paine din partea Vel Pitar daca este sustinuta de una din fundatiile caritabile inscrise pe imparte.ro.
 
Compania Vel Pitar multumeste tuturor celor care au donat felii de paine.
 
In numele si cu ajutor lor, iata doar cateva din donatiile facute catre asociatii si fundatii din toata tara:
 • Asociatia Umanitara "Oameni pentru oameni, sanatatea si familia" a distribuit miercuri, 16 martie 2011 dulciuri si pachete de paine French Toast pentru un numar de beneficiari de 50 de persoane din Eforie Sud. Asociatia a primit sub forma de donatie cele 1381 de felii de paine stranse in pagina de caz: 36 de pachete de French Toast Clasic si 24 de pachete de French Toast Integral.
   
 • Centrul social Caritas Bucuresti a primit donatia de 40 de cutii de French Toast.
   
 • 480 de paini au contribuit la mesele copiilor de la Centrul de Resurse pentru Copii si Tineret "Don Bosco" din Iasi.
   
 • Donatie catre cei 135 de beneficiari persoane in varsta care necesita ingrijire permanenta, batrani care traiesc singuri sau sunt abandonati sau persoane care sufera de boala Alzheimer, de la Caminul Sfanta Elisabeta.
   
 
Continua sa donezi in fiecare zi o felie de paine si ajuta-ti semenii!