Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Unde pot sa donez ochelari si tocuri de protectie?
 

Unde pot sa donez ochelari si tocuri de protectie?

 

Pe imparte.ro poti sa donezi ochelari si tocuri de protectie! De fiecare data cautam sa donam lucruri uzuale, pe care le tinem involuntar in casa si care pot fi donatii de haine, obiecte sau donatii de alimente. Si, cu toate acestea, nu realizam ca putem sa donam si cele mai neasteptate obiecte. Pe imparte.ro vei putea sa donezi orice lucru de care nu mai ai nevoie si care este intr-o conditie buna, vei putea sa donezi ochelari si tocuri de protectie.

Peste tot in lume exista oameni care au nevoie si de cele mai marunte lucruri. Printre acestea pot fi o pereche de ochelari si tocuri de protectie pentru acestia. Acum probabil te intrebi de ce ar putea fi ochelarii unele din cele mai grozave donatii. Tot ce trebuie sa stii este ca sunt multi copii si adulti care au nevoie sa primeasca in dar o vedere mai buna sa poata merge mai departe.

O multime de donatii caritabile!

Sigur ca ai o multime de idei daca vrei sa faci o donatie caritabila, idei si metode pe care le vei mai intalni si in articolele din sectiunea Cum sa donezi inteligent. Noi iti spunem ce poti dona si ce nu si ne asiguram ca faci o fapta buna de care cineva se va bucura garantat.

Doneaza o pereche de ochelari. Oricine are o pereche de ochelari prin casa, sigur are si o pereche veche de rame pe care nu o mai foloseste. Cand nu mai folosim acea pereche de ochelari veche, fie o punem intr-un dulap, fie o aruncam. Dar, inainte sa arunci acei ochelari, citeste mai departe postul pentru poti sa ajuti pe cineva. Ce fel de ochelari poti dona? Este important ca acestia sa fie intr-o stare buna astfel incat sa poata fi folositi corespunzator. Unele centre de batrani vor accepta si perechile cu defect, dar dintr-un anumit motiv, acestea trebuie sa fie foarte flexibile. Este o idee buna sa citesti intai regulile fundatiilor in ceea ce priveste sistemul propriu de donatii.

Doneaza tocul pentru ochelari. Alt lucru grozav pe care poti sa-l donezi este tocul pentru ochelari. Cand iti donezi perechea de ochelari, ia in considerare ca indivizii care-i vor purta, vor avea nevoie si de un toc pentru intretinerea acestora. Aminteste-ti prin ce dulap ai un toc pe care se pune praful, si doneaza-l si pe acesta.

Exista cateva centre si fundatii care accepta astfel de donatii. In primul rand, poti sa cauti in lista de fundatiilor de pe imparte.ro si afla ce asociatie poti ajuta. Printr-o asftel de donatie, nu numai ca ajuti o persoana batrana sa vada mai bine, dar o ajuti si prin cresterea increderii in sine si prin modul de functionare ca individ al acestei planete.

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
O idee pentru cadourile de Craciun: donatii catre persoane batrane

Donatii pentru copiii din orfelinate

Donatii de haine pentru bebelusi

Donatii creative: noi si ingenioase!

Cum sa donezi haine unui centru de plasament

Ce procent aloci pentru donatii?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: