Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Shakira - profil de vedeta caritabila
 

Shakira - profil de vedeta caritabila

 

Shakira este Ambasador UNICEF al Bunovointei si una dintre vedetele care se implica intens in actiuni caritabile.

ShakiraShakira a infiintat Fundatia Pies Descalzon

In anul 1995, cantareata a intemeiat Fundatia Pies Descalzon, prin intermediul careia a ajutat la infiintarea mai multor scoli speciale pentru copiii din Columbia cu o situatie materiala precara. Efortul ei a fost rasplatit de Organizatia Natiunilor Unite care i-a acordat in aprilie 2006 o distinctie.

De asemenea, tot in 2006, Shakira a fost sponsorizata in turneul european "Oral Fixation" de catre firma Seat. Potrivit declaratiilor artistei de la acea vreme, sustinerera Seat va acorda fundatiei mai multe oportunitati educationale si resurse de hrana pentru copiii din America Latina.

La finalul anului 2007, artista a vizitat Bangladeshul si a ajutat la distribuirea materialelor pentru victimele Ciclonului Sidr.

Shakira, personalitatea anului

In numarul din decembrie 2008-ianuarie 2009, publicatia People en Espanol a desemnat-o pe Shakira, in cadrul distinctiilor Las Estrellas del Ano, personalitatea anului in domeniul activitatilor umanitare.

In februarie 2011, Fundatia FC Barcelona si Pies Descalzos au ajuns la un acord in ceea ce priveste educare copiilor prin sport.

Shakira, consiliera lui Obama pe probleme de educatie

Incepand cu data de 5 octombrie 2011, Shakira este membra a Initiativei Casei ALbe pentru excelenta in educarea hispanicilor, astfel artista il consiliaza pe Barack Obama in probleme de educatie.

Pe 9 noiembrie 2011, artista a primit premiul "Persoana anului" din partea Academiei de Inregistrari Latino pentru filantropie si contributiile aduse muzicii latino.

Shakira si Pique sprijina UNICEF

Cantareata Shakira si iubitul sau, Gerard Pique, au gasit un mod foarte original de a strange fonduri pentru UNICEF, inainte de nasterea copilului lor.

"Dupa cum stiti, in curand va veni pe lume primul nostru copil. Pentru a-i sarbatori nasterea, ne-am decis sa organizam un baby shower virtual impreuna cu UNICEF. In loc sa primim cadouri, am hotarat sa ajutam bebelusii care se nasc in conditii de saracie extrema aproape in toata lumea. Vrem sa va multumim anticipat si suntem foarte fericiti sa stim ca putem conta pe sprijinul vostru", declarau cei doi in filmuletul de prezentare.

Shakira sustine mai multe proiecte umanitare in America Latina, prin Fundatia ALAS (America Latina Accion Solidaria), care a inaugurat mai multe scoli, pe care artista le considera "restaurantele sufletului".

sursa foto: ezpresspress.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete caritabile din lume

UNICEF

Madonna - profil de vedeta caritabila

Angelina Jolie - profil de vedeta caritabila

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: