Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Doneaza timp!
 

Doneaza timp!

 

Cum poti sa donezi timp? Voluntariatul este tot o forma de donatie doar ca in acest caz nu se doneaza bani sau obiecte, ci se doneaza timp.

Din pacate, in timpuri de recesiune economica, numarul celor dispusi sa isi dedice o parte din timpul lor actiunilor de voluntariat in cadrul unei fundatii caritabile devine tot mai mic.

Daca oamenii sunt fortati sa stea peste program sau chiar sa isi ia o a doua slujba, ei au tot mai putin timp disponibil pentru voluntariat. Pentru a eficientiza acele cateva ore pe care sunteti dispusi sa le petreceti intr-ajutorand pe cei nevoiasi, e bine sa urmati acesti pasi:


Faceti ce stiti sa faceti! Puteti sa deveniti voluntari intr-un domeniu care va este familiar din punct de vedere profesional. Va va fi mult mai usor!

Fiti realist! Nimeni nu are nevoie de promisiuni neonorate asa incat este mai bine sa stiti ce anume puteti sa faceti si ce nu. Va fi mai bine pentru toata lumea!

Doneaza timp! Doneaza o parte din timpul tau liber in conditiile in care ai timp liber. Altfel, este mai bine sa optezi pentru o donatie in bani sau donatii in obiecte.

Timpul inseamna bani! Timpul cuiva care se pricepe face toti banii, in schimb timpul cuiva care habar nu are ce inseamna activitatea de voluntariat poate insemna un impediment.

Alege cu grija! Alege cu grija fundatia sau organizatia caritabila pentru care vrei sa prestezi o activitate de voluntariat. Unele organizatii au nevoie de un anumit profil de voluntar care sa le satisfaca nevoile. Doneaza ce conteaza!

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Fii voluntar cat esti tanar

Fii suporter de caritate: scapa de anxietatea sociala

Doneaza pentru o casa de batraniDonatii haine copii – ghid practic

Despre voluntariat: Adapost, dulce adapost!

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: