Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Doneaza in timpul racoros
 

Doneaza in timpul racoros

 

Majoritatea oamenilor se gandesc la sezonul Sarbatorilor de iarna ca la o perioada de a face cadouri oamenilor nevoiasi, insa problemele precum foametea si saracia dureaza tot anul. Pentru multi, perioada Sarbatorilor poate fi o proba de supravietuire, cu toate ca si in ianuarie, copiii vor avea nevoie de donatii de haine si familiile neajutorate vor avea nevoie de adapost.

Foarte multi utilizatori si membri ai comunitatii sociale imparte.ro au nevoie de ajutoare urgente si de necesitatile de baza pentru a trai.

In schimb, schimbarea de vreme pe care o asteptam cu totii poate agrava situatia acestor oameni nevoiasi. Din cauza schimbarii bruste a temperaturilor si a ninsorilor, nevoia de resurse se dubleaza. In serile foarte reci din decembrie si ianuarie ne uitam in sifonier dupa cele mai groase haine si ne simtim in siguranta cand le purtam. Insa, familiile sarace care ne cer ajutorul, nu au nicio haina in dulap, si costul unei haine de iarna noi, poate sa hraneasca acea familie o lunga perioada de timp. In concluzie exista atatia oamenii fara casa si fara o masa calda pe zi.

Imparte.ro va atrage privirile si atentia tie si familiei tale sa incercam sa ajutam persoanele nevoiase prin donatii sau activitati de voluntariat.

Este la fel de important sa ne reamintim ca sunt oameni care au nevoie de ajutor si pe parcursul noului an, nu numai in perioada Sarbatorilor. Centrele de colectare a hainelor donate sunt amplasate vara, haine groase de iarna sunt inca necesare pana in februarie, de un centru de plasament sau de un adapost este nevoie in fiecare zi a anului. Implica-te si tu, fii voluntar, doneaza mancare si obiecte. Niciun lucru nu este prea mic sa faca o diferenta majora!

Sursa foto: b1.cdnsters.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Doneaza timp!

Doneaza pentru o casa de batrani

Doneaza pentru fundatii sociale

Doneaza pentru copii: 5 tipuri de obiecte pe care le poti dona

Donatiile in bani sunt sau nu scutite de TVA?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: