Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Doneaza dragoste de Dragobete
 

Doneaza dragoste de Dragobete

 

donatii dragosteDragobetele este o sarbatoare cu radacini slave pe care romanii o sarbatoresc in fiecare an pe data de 24 februarie, fiind considerata un echivalent autohton a deja celebrului Valentine's Day. Dragobetele este ziua care marcheaza inceputul anului agricol, momentul in care natura se trezeste la viata, iar oamenii participa la acesta bucurie, oferind dragoste celor din jur.

Dragobetele este ziua in care multe cupluri se logodesc, tinerii isi ofera flori si cadouri si isi jura dragoste eterna.

Exista insa si alte lucruri interesante pe care le poti face in preajma acestei sarbatori si la care cu siguranta nu te-ai gandit.

Doneaza obiecte

Astfel, poti sprijini cu bani, alimente sau haine un orfelinat sau un azil de batrani. De Dragobete poti faci o fapta buna si poti adopta un caine fara stapan, caruia sa-i acorzi toata atentia si dragostea de care are nevoie.

Trimite mesaje de Dragobete

Un alt gest nobil este sa trimiti mesaje de multumire, atat in forma clasica (pe hartie), cat si in varianta online, organizatiilor care militeaza pentru o lume mai buna: UNICEF, Salvati Copii, Greenpeace, PETA.

Felicitari caritabile de Dragobete

Nu uita ca poti face o fapta buna trimitind felicitari caritabile de Dragobete de pe portalul imparte.ro. Pentru fiecare felicitare trimisa, Vel Pitar doneaza o felie de paine cazului ales de tine.

Vrei sa ii surprinzi in mod placut pe cei care ti-au intins o mana de ajutor in perioadele dificile ale vietii? Telefoneaza-le de Dragobete si multumeste-le pentru sprijinul pe care ti l-au dat.

Implica-te in actiuni de voluntariat

Tot de Dragobete, poti accepta sa lucrezi ca voluntar la o cantina a saracilor, la un adapost pentru animale sau in cadrul unei organizatii nonprofit.

Doneaza sange

Poti sarbatori varianta romaneasca a Zilei Indragostitilor donand sange la unul dintre centrele de transfuzii din localitatea de domiciliu. Nu uita ca din cantitatea de sange donata o singura data se pot extrage elementele care pot salva vietile a trei pacienti.

Sursa foto: wesleymemorial.wordpress.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Doneaza timp!

Doneaza pentru o casa de batrani

Doneaza online: CUM si DE CE

Doneaza electrocasniceComunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: