Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Doneaza cu intelepciune
 

Doneaza cu intelepciune

 

Stii sa donezi cu intelepciune?

Ce poate fi mai usor decat sa stii exact cum poti sa donezi pentru o persoana saraca? Noi ti-am facilitat munca, si am adunat 6 idei valoroase pentru a te ajuta sa faci primul pas. Citeste-le cu atentie si pune-le in aplicare cat mai repede. In curand vor veni si primele rezultate!

Aloca un buget donatiilor caritabile. Stabileste un buget fix pentru actiunile caritabile exact in acelasi tipar cu alte obligatii financiare pe care le ai. 

Fii un donator informat. Nu iti fie frica sa pui intrebari atunci cand esti rugat sa donezi. Afla numele solicitantului sau relatia persoanei cu fundatia pe care o sprijini, unde anume se duce cadoul tau, suma de bani alocata pe proiectul respectiv si alte informatii importante. Doneaza doar atunci cand te simti confortabil cu acest lucru si stii sigur unde ajung banii sau lucrurile tale.

Pastreaza bonuri, facturi si chitante de primire. Tine evidenta tuturor chitantelor chiar daca ai cumparat cadouri simbolice. In schimb, daca aloci o suma lunara de bani pentru ingrijirea copiilor dintr-un centru de plasament, fii atent sa primesti o adeverinta de plata, aceasta figurand ca o confirmare a contributiei tale. 

Intereseaza-te de cadourile pereche. Majoritatea angajatorilor asorteaza cadourile facute de angajati sau ofera subventii organizatiilor recomandate de acestia. Nu uita sa intrebi conducerea companiei cum poate sa contribuie si cu alte idei pentru cadouri. 

Tine minte, cadoul tau poate ramane confidential. Daca preferi sa ramai anonim, organizatia pentru care donezi ar trebui sa fie informata din timp. Poti sa stai linistit, pentru ca organizatia caritabila iti va onora dorinta. 

Fii un donator proactiv. Nu trebuie sa astepti sa fii rugat. Fa un plan strategic din timp. Poti sa incepi sa contactezi organizatii caritabile la alegerea ta, pentru a purta discutii libere despre modul in care poti sa contribui si tu.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Cum infiintez o asociatie caritabila

Voluntar Crucea Rosie – cum fac?

Doneaza pentru fundatii socialeDoneaza copiilor fara posibilitati materiale

Donatiile in bani

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: