Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Donatii incaltaminte
 

Donatii incaltaminte

 

donatii incaltaminteMulti dintre noi au parte de lucruri absolut normale intr-o lume civilizata: apa potabila, aer curat, o locuinta decenta, mancare de calitate, haine si incaltaminte. Exista insa oameni care nu au parte de nici macar jumatate din lucrurile enumerate mai sus si pe care ii poti ajuta facand o donatie.

In loc sa arunci pantofii care nu ti se mai potrivesc sau cei care s-au demodat te sfatuim sa faci o fapta buna si sa ii donezi.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi atunci cand faci donatii de incaltaminte:

1. Cauta pe internet fundatii caritabile care accepta acest gen de donatii. Cuvintele cheie sunt foarte importante in cautarile online, ajutandu-te sa gasesti mai repede ceea ce cauti. Vrei de exemplu sa cauti o fundatie din Capitala? Tasteaza combinatia de cuvinte "donatie de incaltaminte Bucuresti". Pe Imparte.ro exista o serie de fundatii care accepta donatii de incaltaminte: Asociatia SmartEd, Asociatia Orfanilor din Casele de Copii, Asociatia Filantropica Timi&Raluca, Casa de copii Rita Gargarita din Alba Iulia, Fundatia Cote, Samusocial din Romania.

2. Studiaza si compara informatiile existente pe internet despre fundatiile caritabile. Acorda mai multa atentie domeniilor de activitate si actiunilor in care s-a implicat fiecare organizatie in parte.

3. Contacteaza prin e-mail sau telefonic organizatiile pentru care vrei sa faci donatii. Nu ezita sa pui intrebari si incerca sa afli lucruri care nu sunt mentionate pe pagina de internet a organizatiei respective. Asigura-te ca organizatiile caritabile cu care discuti sunt interesate de donatiile de incaltaminte sau echivalentul lor in bani. Persoanele care raspuns la e-mailuri si la telefoane sunt de obicei voluntari, care nu ezita sa-si arate entuziasmul atunci cand cineva se alatura cauzei lor.

4. Doneaza incaltamintea tinand cont de instructiunile existe pe site-urile web ale organizatiilor caritabile sau de sfaturile primite de la voluntari. Poti duce incaltamintea in containerele special amenajate ale fundatiilor. Echivalentul in bani poate fi depus fie online, fie la banca intr-un cont special, fie direct la sediul organizatiilor.

5. Nu uita sa pastrezi detaliile despre fundatiile la care ai apelat. Cu siguranta, vei reveni acolo pentru a face si alte donatii.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Donatii pentru copiii din orfelinate

Donatii haine copii – ghid practic

Donatii de haine pentru bebelusi

Donatii creative: noi si ingenioase!

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: