Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Cum poti obtine donatii pe imparte.ro
 

Cum poti obtine donatii pe imparte.ro

 

Donatorii care iti viziteaza pagina de prezentare a cazului tau social trebuie sa inteleaga foarte usor care sunt motivele principale pentru care ti-ai creat o pagina prin care ceri ajutor. Cu cat completezi mai bine pagina de caz, cu atat vei avea mai multa vizibilitate, si vei primi donatiile de care ai nevoie.

Afla mai jos cum poti obtine donatii pentru pagina de caz

Selecteaza minim o optiune din cele 4 tipuri de donatii

Ca sa poti sa-ti creezi o pagina de caz, trebuie sa alegi cel putin un tip de donatie din cele care se pot face pe imparte.ro: donatii in bani, sange, obiecte sau felii de paine.

Vom lua ca exemplu general, formular de adaugare a unui caz pentru persoane fizice:

http://www.imparte.ro/Ajutor/Adauga-un-caz 

Donatii bani. Daca te confrunti cu o situatie materiala dificila sau precara, selecteaza tipul de donatii in bani; introdu codul IBAN, sau in cazul in care nu deti, mentioneaza acest lucru in campul “Donatii bani”. Mai apoi, in campul de descriere, spune pe scurt motivele pentru care ai nevoie de acesti bani.

Donatii sange. Tot pentru a-ti fi mai usor sa ceri ajutor, am refacut pagina de donatii sange. Poti sa adaugi o cerere de sange, si poti sa rasfoiesti cererile de sange inscrise. Anuntul tau de donatii sange poate fi completat de aici. Centrele de donare de sange din Bucuresti si din tara le gasesti aici.

Donatii obiecte. In campul de donatii obiecte, trece doar acele obiecte de care ai nevoie. Orice alta informatie, o poti trece in campul de descriere. Sfatul nostru pentru tine este sa nu te abati de la informatiile care ti se cer, astfel incat potentialul donator sa poate stii foarte clar cum poate sa te ajute. De exemplu, daca ai nevoie de o masina de spalat, sau de un aragaz, in campul de descriere poti mentiona pe scurt de ce ai nevoie de aceste obiecte.

Orice persoana care isi completeaza corect pagina de caz, are si mai multe sanse sa primeasca o donatie din partea utilizatorilor.

Donatii felii de paine. Iti mai spune un lucru: orice pagina de caz a unei persoane fizice, beneficiaza de donatii in felii de paine, in masura in care este sustinuta de o asociatie caritabila de pe imparte.ro. In acest caz, completeaza numarul de felii de paine necesar pentru donatie.

Cum trebuie sa arate o pagina de caz pentru persoane fizice?

Odata ce am evidentiat cele mai importante tipuri de donatii de care poti beneficia, mergem la aspectul paginii de caz. Potentialii tai donatori trebuie sa citeasca foarte usor informatia regasita in pagina, adica povestea ta, pentru care ceri ajutor. Foloseste paragrafe si alineate, si evita scrierea unui mesaj cu litere de tipar (EXEMPLU) sau frazele foarte lungi.

Cel mai important este ca utilizatorii sa aiba toate informatiile la dispozitie astfel incat sa te poata ajuta cat mai usor. In campul de descriere, poti include si linkuri spre blogul sau site-ul pe care il deti, insa informatia principala trebuie sa se regaseasca si in pagina ta de caz pe care tocmai ti-ai creat-o.

Adauga profilului o fotografie. E musai, ca sa iesi din anonimat; poti incarca pana la 8 fotografii cu tine, cel care cere ajutor, sau o alta persoana pe care o sustii.

Cand completezi formularul, adauga date de contact reale, sau precizeaza faptul ca le furnizezi la cerere, in cazul in care nu vrei sa afisezi adresa de mail, numarul de telefon sau numele complet. Ideea de retinut este ca trebuie sa fii transparent atunci cand un potential donator te contacteaza pentru a cere mai multe informatii despe cazul tau.

Desigur, nu uita sa verifici si sa raspunzi la comentariile din pagina ta de caz. Este foarte probabil ca un potential donator sa iti ceara o informatie. De exemplu, poate sa te intreb numarul la incaltaminte, daca va puteti intalni sa iti dea obiectele donate sau poate sa te intrebe daca ai nevoie de haine pentru baieti sau fete.

In sfarsit, valideaza pagina ta de caz prin dovezi si acte ale situatiei in care te afli: fie ca e vorba de o situatie materiala sau de o nevoie. Orice documente de care dispui iti pot fi de folos. De curand am introdus pe imparte.ro un sistem de evaluare a cazurilor incrise pe site. Asa ca, foloseste-te de el in cel mai util mod pentru tine!

Fiind administratorul paginii de caz, poti aduce oricand modificari sau completari in pagina de caz deja creata, fara a fi necesara crearea unei alte pagini de prezentare pentru actualizarea precedentei. Aceste modificari se fac din pagina de caz, numai de catre administratorul paginii din optiunea Editeaza pagina, coloana stanga.

Iti spunem toate aceste lucruri, sa-ti usuram tie munca, celui care are nevoie de ajutor, si celui care este dispus sa te ajute. Revino de fiecare data pe pagina de caz si adu completari relevante, valide si de actualitate: ce s-a mai intamplat pe parcurs, daca ai primit deja o donatie, cum evolueaza situatia ta, sau orice alta informatie clara.

Si acum, daca ai o nelamurire, lasa-ne mai jos un mesaj. 

Sursa foto: 2.bp.blogspot.com 

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roOMITERE
coemntarii
Adresa din acte nu corespunde cu cea actuala deoarece mi-am schimbat domiciliul(stau in chirie) si toate actele sunt eliberate pe adresa veche pana cand o sa-mi innoiesc certifiactul de handicap! Astept ajutorul d-voastra pentru a continua tratamentele si transplantul care e foarte scump si nu mai am nici de unde imprumuta pentru ca bancile nu-mi acorda credit.Sper sa alung lacrimile din ochii mamei(tata nu am)si din ochii fratilor mei( care nu mai pot sa ma ajute avand si ei probleme) invingand boala si de data asta(sunt 6ani de tratamente dar nu ma las invinsa!)Cu stima; Iacob Liliana
Adaugat de: Lily la data de 8-July-2011, 20:26
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Donatiile in bani pentru persoane fizice

Donatiile de sange in ianuarie – pe lista rezolutiilor lui 2011

Donatii pentru copiii din orfelinate

Donatii creative: noi si ingenioase!

Cum sunt utilizati banii din donatii de catre fundatii

Ce procent aloci pentru donatii?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: