Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Cazuri afectate de ninsori pe Imparte.ro
 

Cazuri afectate de ninsori pe Imparte.ro

 

Multe din cazurile afectate de ninsori au atras atat atentia, cat si ingrijorarea oamenilor care priveau la saracii neputinciosi afectati de ninsori, in timp ce ascultau stirile de ultima ora pentru a se informa unde s-au mai trimis ajutoare pentru a salva vietile oamenilor.

Am sesizat si noi, echipa Imparte.ro, cateva cazuri afectate de ninsori care au cerut ajutor pe Imparte.ro pentru a se incalzi si pentru a se hrani.

Iata patru cazuri afectate de ninsori pe Imparte.ro

Mihaila Lucian

Dupa cum bine stim, iarna a pus stapanire pe judetul Buzau, iar Mihaila Lucian este unul din cazurile afectate de ninsori, si are nevoie de ajutor. Lucian are mare nevoie de lemne de foc, alimente si chiar bani pentru medicamente. Mihaila Lucian este o persoana cu handicap grav accentuat si are o familie numeroasa, cu patru copii, doi baieti si doua fete. Locuieste cu sotia si cei patru copii intr-o casa cu doua camere foarte mici.

Pagina de caz Mihaila Lucian

Cristea Cristina

Daca locuiti sau aveti rude prin apropiere, ajutati o familie afectata de ninsori din satul Cotorca, comuna Gl-Silistea, judetul Buzau, care a ramas fara lemne si alimente. Cristea Cristina va roaga sa nu ramaneti indiferenti la suferinta familiei ei.

Iuliana Bucevschi

Iuliana Bucevschi scrie pe Imparte.ro cum de ieri a inceput sa ninga din ce in ce mai tare si viscoleste zapada ...cateva crengi ude din zapada le-a scos astazi dimineata pentru a face focul. Oricat ar pune pe foc, peretii nu se dezgheata, iar zapada se aseaza pe ei. Este frig cumplit in casa, de dimineata (15 Februarie) a imbracat si mai gros copii sa nu le fie frig si stau inveliti in plapuma. Doamna Iuliana are credinta si spera sa treca peste iarna crunta si ii roaga din inima pe oamenii generosi de pe Imparte.ro sa o ajute sa aiba lemne pentru foc.

Pagina de caz Iuliana Bucevschi

Vasile Maria

Vasile Maria striga sa primeasca ajutor, intrucat sunt ing­ropati in na­meti. Maria are ne­voie de alim­ente pentru co­piii si lemne de foc. Iata in imaginile de mai jos cum arata satul in care locuieste Vasile Maria. Tot ea ne-a mai spus ca ninge fara incetare de sambata dimineata (11 Februarie), iar scolile si gradinitele sunt inchise. „Totul este paralizat. Suntem disperati!”, scrie Maria in comunitatea sociala Imparte.ro.

Pagina de caz Vasile Maria

Cum poti ajuta cazurile afectate de ninsori?

    - doneaza lemne
    - doneaza alimente
    - doneaza haine groase de iarna
    - doneaza medicamente
    - doneaza bani

Cum pot sa donez?

Contacteaza persoana careia vrei sa-i oferi ajutorul tau si anunt-o in primul rand ca esti alaturi de ea, si ca ii vei trimite o donatie in alimente, lemne, haine groase de iarna, bani ori medicamente, pentru a trece cu bine de iarna grea.

Datele de contact ale cazurilor afectate de ninsori se regasesc in paginile de caz ale acestora. Bucura-te de donatia pe care o faci si bucura-i pe ei cu o vorba calda din suflet!

Citeste si:

Apeluri de solidaritate pentru persoanele vulnerabile afectate de zapada

Situatia Romaniei sub cod portocaliu de ninsori si viscol

Adaposturi pentru oamenii strazii

Ajutoare de iarna pentru persoanele fara adapost


Sursa foto: riasbluebird.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roVA MULTUMIM DIN TOT SUFLETUL
coemntarii
BUNA ZIUA! VA MULTUMIM DIN TOT SUFLETUL CELOR CARE NE-ATI SPRIJINIT SI NE SPRIJINITI IN CONTINUARE PTR A TRECE PESTE ACEASA IARNA GREA CARE S-A ABATUT PESTE SATUL NOSTRU SI IMPLICIT PESTE FAMILIA MEA.DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA PASII IN VIATA SI SA VA BINECUVANTEZE PTR AJUTORUL ACORDAT,CACI NUMAI CU AJUTORUL DUMNEAVOASTRA VOM TRECE PESTE TOTARE GREUTATILE,IAR COPIII MEI VOR AVEA CALDURA IN CASA SI PAINE PE MASA. VREAU SA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE NE-AU INTINS O MANA DE AJUTOR SI SPERANTA SPRE MAI BINE... CU RESPECT MARIA VASILE.
Adaugat de: la data de 19-February-2012, 9:41
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: