Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente 3 metode eficiente de promovare a ONG-urilor pe Pinterest
 

3 metode eficiente de promovare a ONG-urilor pe Pinterest

 

Uneltele social media, precum Pinterest, au capatat o notorietate din ce in ce mai mare in ultimii ani. Foarte multe persoane au inceput sa comunice virtual tot mai mult, de aceea si marile institutii si companii trebuie sa se alinieze noilor mijloace de comunicare pentru a se putea promova cat mai eficient. Pinterest este una dintre cele mai populare platforme social media cu numeroase oportunitati nu doar pentru pesoanele fizice, ci si pentru organizatiile nonprofit. Iata cateva idei de promovare pe care le pot folosi ONG-urile pe Pinterest.

1. Foloseste Pinterest pentru a ONG Pinterestpromova zonele in care au loc actiunile de caritate

Una dintre cele mai eficiente si rapide metode prin care organizatiile nonprofit isi pot promova cauzele pe care le sustin este etichetarea zonelor in care au loc actiunile de caritate pe Pinterest. Pe aceasta platforma au conturi nu doar persoanele fizice, ci si foarte multe institutii sau companii care ar fi dornice oricand sa se alature unei cauze nobile. Asadar, daca actiunile de caritate le vin intampinare, acestia se vor alatura mult mai usor ONG-urilor.

De asemenea, reteaua sociala Pinterest iti ofera posibilitatea de a trimite imaginea cu harta ce arata locul exact in care va avea loc actiunea, lucru ce ar usura participarea voluntarilor sau a sponsorilor la eveniment.

2. Pinterest te poate ajuta sa creezi un traseu de strangere de fonduri

Pentru a-si usura munca, ONG-urile pot folosi reteaua Pinterest pentru a instiinta cat mai multe persoane despre traseul evenimentelor de strangere de fonduri pentru anumite cazuri. Acestea pot crea pe Pinterest o imagine in care sa eticheteze toate locurile in care vor avea loc actiuni de strangere de fonduri. Astfel, ONG-urile pot crea o harta interactiva, foarte utila, care va ajuta la promovarea cat mai rapida a actiunilor de caritate.

3. Organizeaza competitii

ONG-urile pot folosi reteaua Pinterest pentru a organiza concursuri, cu ajutorul sa incurajeze companiile, prin etichetarea lor pe o imagine-harta, sa se alature cauzelor umanitare.

Astfel, fiecare companie primeste o etichetare pe Pinterest de fiecare data cand participa la o actiune umanitara. La final, compania cu cele mai multe etichetari castiga competitia.

sursa foto: bergenvolunteers.blogspot.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Retelele sociale pentru ONG: cum le folosesti?

Pinterest pentru ONG-uri

Fundraising, o activitate esentiala pentru ONG-uri

Caritatea si limitele in social media

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: