Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente 2% catre fundatii pentru asistenta mamei si copilului
 

2% catre fundatii pentru asistenta mamei si copilului

 

Directionarea impozitul pe venit aferent anului 2013 este un mijloc prin care donatorii pot ajuta fundatiile care ofera asistenta mamei si copilului. Iata mai jos cateva dintre fundatiile catre care donatorii directiona impozitul.

Descarca formularul din pagina fundatiei pentru care alegi sa directionezi 2%. Mai multe informatii despre declaratia 200 aici

2% pentru Asociatia Autism Baia Mare

Asociatia Autism Baia Mare apara si promoveaza drepturile si interesele persoanelor cu autism si ale familiilor acestora. Prin actiunile lor isi doresc ca persoanele cu autism sa beneficieze de servicii de calitate si adecvate nevoilor lor. Persoana de contact este Andreea Iatu, tel. 0742993067, autismbaiamare@gmail.com.

2% pentru Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan

Aceasta asociatie se ocupa cu ajutorarea copiilor, batranilor si familiilor sarace. Misiunea celor care se ocupa de aceasta asociatie este sa sensibilizeze si sa trezeasca constiinta oamenilor fata de problemele semenilor si sa-i stimuleze sa colaboreze pentru ajutorarea altor semeni mai putini norocosi decat ei. Persoana de contact este Elena Rizoiu, tel. 0722450377, asociatia_sfantulstefan@yahoo.com.

2% pentru Asociatia Heal The World In Loving Memory Of Michael Jackson

Asociatia s-a infiintat in memoria lui Michael Jackson pentru a-i duce visul mai departe, acela de a vindeca lumea. In fiecare luna pe data de 25 voluntarii din asociatie merg la orfelinate, la adaposturile de animale sau la azilele de batrani si le acorda ajutor. Persoana de contact este Mihaela Zamfir, tel. 0720594533, contact@michael-jackson.ro.

2% pentru Asociatia Institutul Roman Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate

Asociatia incearca sa acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si oricarui copil aflat in dificultate. Persoana de contact este Lavinia Catrinar, tel. 0728270876, lavinia@piticot.org.

2% pentru Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor Viata Este Luminoasa)

Aceasta este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave si a fost infiintata in scopul imbunatatirii vietii copiilor si tinerilor bolnavi prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material. Persoana de contact este Olga Cridland, tel. 0765244416, pavel_romania@yahoo.com.

2% pentru Asociatia Inima copiilor

Scopul asociatiei este acela de a ajuta copiii in suferinta, in special pe cei cu malformatii cardiace congenitale. Persoana de contact este Alexandru Popa, tel. 0213204178, office@inimacopiilor.ro.

Lista fundatiilor pentru care poti sa directionezi 2% se regaseste in pagina Declaratia 200 (la click pe alege fundatia).

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Top 8 fundatii pentru asistenta mamei si a copilului

Top 7 fundatii pentru copii si tineri

Top 4 fundatii pentru ajutorarea persoanelor fara adapost

Studiu de caz: Fundatia care le multumeste donatorilor sai

Fundatia WWF - Romania

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: