Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani Vedete caritabile din lume
 

Vedete caritabile din lume

 

Banii si faima au reputatia de a influenta in mod negativ caracterul unei persoane. Din fericire, celebritati din lumea intreaga, cu origini mai mult sau mai putin modeste, demonstreaza cu varf si indesat ca empatizeaza cu suferinta oamenilor mai putin norocosi decat ei. Descopera, in continuare, cinci dintre vedetele caritabile din lume!

1. Lady Gaga

Nonconformista cantareata Lady Gaga a pus bazele fundatiei Born This Way care sprijina copiii agresati si care lupta impotriva actiunilor de acest tip, fie ele fizice ori psihice, din scoli. De asemenea, artista participa si la evenimente caritabile, cum a fost cazul MAC Viva Glam, unde a promovat strangerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor bolnave de SIDA.

2. Justin Bieber

Adorat de unii, urat de altii, cantareatul canadian Justin Bieber are un merit cert: acela de a se folosi de bogatia materiala acumulata in doar cativa ani pentru a-i ajuta pe oamenii sarmani. In pofida programului sau extrem de incarcat, Justin Bieber isi face timp si pentru actiuni de caritate.

Printre altele, a cantat la concerte caritabile in beneficiul spitalului Children's Miracle Network si, totodata, a donat copiilor de aici o parte dintre profiturile obtinute din vanzarile albumelor sale.

3. George Clooney

Actorul George Clooney nu este doar un barbat sarmant, ci si o persoana implicata intr-o multime de actiuni caritabile. Cea mai recenta dintre ele a avut loc zilele trecute, cand George Clooney a obtinut 58.000 dolari, oferiti de catre o persoana misterioasa care, in schimbul respectivei sume, are ocazia de a lua masa de pranz cu actorul american. Suma de bani va fi donata organizatiei GLSEN.

4. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio se poate lauda cu o multime de activitati in afara meseriei sale: pe langa implicarea si promovarea actiunilor eco, actorul american isi umple timpul si cu actiuni caritabile. In noiembrie 2011, spre exemplu, a reusit sa stranga nu mai putin de 1,3 milioane dolari pentru fundatia sa, Leonardo DiCaprio Foundation.

5. Matt Damon

Un alt actor de la Hollywood implicat in actiuni caritabile este Matt Damon. Acesta este cofondatorul site-ului Water.org, care are drept scop donarea de apa potabila oamenilor din tarile unde accesul la asemenea surse de apa nu este posibil.

Sursa foto: flynetpictures.co.uk

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete caritabile din Romania

Cum sa donezi caritabil ca o vedeta

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: