Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani Unde donez bani sa ajut copiii
 

Unde donez bani sa ajut copiii

 

Donatiile reprezinta o dovada de responsabilitate sociala, de bunavointa si marinimie care poate fi indreptata oricand catre o organizatie ori o persoana fizica aflata in nevoie. Copiilor cu probleme le poate fi schimbata viata cu o simpla mana de ajutor intinsa la timpul potrivit.

Tu te-ai gandit sa donezi pentru copii? Afla, in continuare, incotro se poate indrepta gestul tau de bunatate si altruism!

O donatie care are drept destinatar final un copil poate fi facuta atat unei organizatii care vegheaza asupra intereselor acestuia, cat si direct unei persoane fizice. Imparte.ro iti ofera sansa de a descoperi o mica parte dintre asociatiile si dintre copiii pentru care o donatie, de orice fel, conteaza enorm.

Donatii pentru asociatii si fundatii

Asociatiile, fundatiile, organizatiile, caminele de copii si nu numai sunt raspandite in intreaga tara. Asadar, indiferent daca locuiesti in Capitala sau in provincie, ajutorul tau se poate face simtit prin intermediul unei donatii. Iata o parte infima dintre entitatile juridice care protejeaza interesele si drepturile copiilor pe care le poti ajuta si tu:

Valcea
Asociatia Orfanilor din Casele de Copii

Bucuresti
Asociatia Impreuna Salvam Vieti

Ilfov
Asociatia "Sansa Ta"

Brasov
Asociatia E31 pentru Viitor
 
Alba Iulia
Casa de copii Rita Gargarita

Bihor
Fundatia Emanuel Speranta Romaniei

Vaslui
Centrul de Zi Esthera

Giurgiu
Comber - For a Future without Orphanges

Prahova
Asociatia Caritabila Sfanta Melania


Donatii pentru persoane fizice

Pe langa donatiile pe care le poti face copiilor din camine sau fundatiilor care le sprijina interesele, poti decide sa ii oferi o raza de speranta unui copil anume, aflat intr-o situatie dificila. Iata cateva dintre cazurile catre care se poate indrepta donatia ta:

- Mihesan Ioan, 56 ani din Cluj, cu ambele picioare amputate, cere sprijin financiar pentru a-i putea permite fiului sau, de 12 ani, sa isi continue studiile.

- Mindru Maria, o fetita de doar 7 ani din Vaslui, are 2 anevrisme care trebuie operate in strainatate, iar parintii sai nu dispun de suma necesara acestei interventii.

- Codrea Isabel Sonya Kassia, o fetita de numai cateva luni din Bucuresti, s-a nascut cu o malformatie cardiaca; fetita trebuie sa faca inca doua operatii pentru a putea trai iar parintii au nevoie de donatii pentru transport si medicamente.

- Rusu Cezara-Diana este o tanara de 18 din Sfantu-Gheorghe, Covasna, cu un vis maret: acela de a studia in strainatate. In pofida notelor sale bune, situatia financiara nu ii permite sa plece in Scotia, sa urmeze cursurile universitatii la care a fost acceptata.

Foto: squeakystroller.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roam nevoiede lapte
coemntarii
ma numesc raul am 3 luni si am decat mami tati a murit intr-un accident de masina inainte sa ma nasc eu si as avea nevoie de hainute pentru ca cele care le-am avut au ramas mici ,pentru ca eu sunt in crestere si as avea nevoie de hainute va rog sa ma ajutati stau cu mami mea cu chirie si traim dintrun ajutor social in valoare de 125 lei va rog sa ma ajutati si pe mine 0762377000.Am nevoie de orice lucru care nu va mai este de folos pentru bebe, acceptam hainute,jucarii, carucior,,pampersi. lapte bebe. Multumesc celor ce pot contribui cu cate ceva.
Adaugat de: simo-raul25 la data de 6-January-2013, 17:09
linie gri
 
Avem mare nevoie de ajutor
coemntarii
Va rog si va implor din suflet sa ne ajutati,sunt o mama disperata. http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-Fizice/Marin-Badea-Iuliana-Dana/828
Adaugat de: badeadana33 la data de 28-November-2013, 8:27
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Doneaza bani: in cine ai incredere?

Donatii pentru copiii din orfelinate

Donatii pentru copii bolnavi

Cum sunt utilizati banii din donatii de catre fundatii

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: