Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani UE cel mai mare donator de ajutor umanitar din lume
 

UE, cel mai mare donator de ajutor umanitar din lume

 

Uniunea Europeana a devenit cel mai mare donator de ajutor umanitar din lume, milioane de oameni nevoiasi din tarile in curs de dezvoltare beneficiind, in ultimii zece ani, de ajutoare consistente in vederea indeplinirii obiectivului global: acela de eradicare a fenomenului saraciei. Comisia Europeana a anuntat insa ca planurile privind ajutorarea tarilor defavorizate nu se opresc aici si ca spera ca, pana in 2030, fiecare persoana sa beneficieze de un standard minim de viata.

Cum se implica UE in eradicarea saraciei

Unul dintre obiectivele principale ale ONU este eradicarea fenomenului saraciei din tarile defavorizate, pana in 2015. In ultimii zece ani, UE s-a dovedit cea mai importanta sursa de ajutor umanitar in vederea atingerii scopului vizat de ONU, initiind actiuni semnificative cu privire la protejarea mediului, gestionarea resurselor limitate, combaterea incalzirii globale sau a inegalitatilor sociale.

UE, cel mai mare donator umanitar din lume

UE este considerat cel mai mare donator umanitar din lume, datorita actiunilor interprinse pentru imbunatatirea calitatii vietii umane. Proiectele de pana acum, dar si cele care vor urma, se vor axa intotdeauna pe domenii precum educatie, alimentatie, combaterea poluarii, accesul la apa etc.

Comisia Europeana lanseaza obiective noi pentru eradicarea saraciei

Chiar daca, pana in prezent, actiunile umanitare intreprinse de UE au dus la salvarea vietii si ajutorarea a o multime de oameni aflati in dificultate, Comisia Europeana anunta obiective noi, pe termen lung, in vederea scopului major de a eradica complet saracia.

Principalele obiective pe care le au in vedere statele membre UE, dupa 2015, vizeaza dezvoltarea durabila si luarea unor masuri suplimentare noi, pentru a combate un fenomen atat de raspandit in lumea intreaga.

Planul post-2015 si reformele structurale pe care le propun cei de la Comisia Europeana in vederea continuarii demersului de a combate saracia vizeaza si includerea protectiei sociale.

Potrivit Comisiei, nu se poate vorbi de dezvoltare durabila, fara a fi luate in calcul si alte valori importante precum egalitatea de gen, emanciparea sau justitia. Aceasta invita statele membre sa ia in calcul si aceste directii atunci cand concep planul pentru actualizarea obiectivelor ONU privind eliminarea saraciei.

Sursa foto: Europa.eu

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roo noua zi de suferinta chin pt copii avem
coemntarii
Niciodata nu mi-am putut imagina cu 10 ani in urma ca vom ajunge intr-o situatie cum suntem acuma, saracia este o boala mai grea ca oricare suferinta, multe promisiuni si deloc ajutata va rog din toata inima noastra ajutatine si pe noi cu ce vreti dumneavoastra, avem nevoie urgent de ajutor:((((9
Adaugat de: la data de 26-March-2013, 5:40
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Strangerea de fonduri pentru fundatii umanitare

Protectia sociala a copilului in Romania

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: