Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani Strangerea de fonduri online
 

Strangerea de fonduri online

 

Strangerea de fonduri online presupune mobilizarea unor eforturi multiple si aplicarea unor tehnici adecvate, astfel incat mesajul sa fie vizibil, puternic si sa aiba impactul dorit. Iata cateva secrete si practici esentiale prin care-ti eficientizezi eforturile de a strange bani pe internet in scopuri caritabile!

Specialistii sustin ca strangerea de fonduri Strangerea de fonduri onlineonline nu ar trebui sa fie principala ori singura metoda de a strange donatii, ci doar o parte din campania caritabila pe care o sustii pentru strangerea de fonduri, alaturi de evenimente, actiuni si alte forme de colectare de fonduri.

Transforma site-ul fundatiei intr-o sursa completa de informare!

Asigura-te ca site-ul fundatiei tale contine toate informatiile necesare pentru sustinerea cauzei umanitare. Fii transparent in informatii si in modul in care sunt folosite fondurile acumulate din donatii, astfel incat sa castigi increderea donatorilor. Cel mai important este ca formularul online de donatie sa fie cat mai vizibil in site, astfel incat donatorii sa aiba acces rapid la el.

Creeaza-ti o baza de date cu utilizatori si donatori si trimite newslettere saptamanale cu principalele campanii sau cauze umanitare pentru care strangi donatii. In acest fel, mesajul ajunge direct la donator.

Raspandeste vestea pe cat mai multe platforme online!

Stabileste parteneriate si colaborari cu cat mai multe site-uri si platforme virtuale pentru a raspandi informatiile despre cauza ta si a spori numarul donatorilor. Realizeaza bannere speciale pentru astfel de site-uri care sa directionezi donatorii direct catre formularul de donatii de pe pagina fundatiei. De asemenea, foloseste-te de newsletterele site-urilor de interes pentru a trimite mesajul direct in casuta de e-mail a donatorilor.

Simplifica cat se poate de mult metoda de donare!

Evita sa creezi formulare de donatii online complicate, care sa induca in eroare donatorii care vor sa ofere bani in scop caritabil. Creeaza un formular simplu, cu cat mai putini pasi de parcurs, astfel incat actul donator sa fie facil si la indemana tuturor utilizatorilor, chiar si a celor mai putin cunoscatori in domeniul virtual.

Foloseste-te de retelele de socializare pentru promovare!

Retelele de socializare online au devenit o strategie de marketing veritabila pentru strangerea de fonduri si donatii. Exploateaza cat poti de mult retelele de socializare existente in vederea atragerii donatorilor si cresterii numarului de donatii.

sursa foto: soncek.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Strangerea de fonduri pentru fundatii umanitare

Strangerea de fonduri pentru copii

Organizeaza un eveniment pentru strangerea de fonduri in scop caritabil

Organizarea unui eveniment de strangere de fonduri

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: