Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani Donatiile in bani
 

Donatiile in bani

 

Donatiile in bani sunt urmatoarea fapta buna a sezonului! Daca intr-adevar vrei sa faci o fapta buna si daca ai deja un viitor asigurat, atunci nu mai sta pe ganduri, si doneaza bani cauzelor sociale. Donatiile in bani joaca un rol important in economia globala. Fara contributia indivizilor sau a corporatiilor, organizatiile sociale nu ar putea exista sau nu ar mai putea sa-si desfasoare activitatea pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi.

Citeste mai jos sugestiile noastre pentru a face donatii in bani. Gradul de dificultate pentru donatiile in bani: moderat.

Doneaza bani frecvent

Stabileste ce suma vei aloca din venitul lunar pe care o vei dona frecvent – saptamanal, lunar, trimestrial. Apoi, stabileste-ti domeniile de interes pentru care vrei sa aloci cele mai consistente sume de bani. Uite un exemplu: poate vei hotari sa aloci 50% din donatiile in bani pentru serviciile de sanatate (pentru spitale, fundatii sociale, centre de cercetare a populatiei nevoiase etc), 30% din donatiile in bani pentru serviciile de ingrijire a copiilor (centre de adapost si de ingrijire pentru copii, de formare profesionala sau centre de reabilitare), 10% din donatiile in bani pentru bunuri alimentare, si inca 10% pentru construirea centrelor de adapost in timpul iernii.

Doneaza bani cat iti poti permite!

Tine minte ca nu trebuie sa donezi bani mai mult decat iti poti permite. Si, cel mai sensibill lucru, doneaza inteligent cand faci o donatie in bani. In felul acesta esti un exemplu pentru ceilalti, ai parte de beneficii enorme si respectul semenilor tai. Cere informatii de la asociatiile caritabile sau vorbeste cu un reprezentant al organizatiei caritabile astfel incat aceasta sa fie justa fata de tine si de cei pe care ii vei ajuta. Asa ca, este privilegiul tau sa ceri organizatiei structura planului pentru donatiile de bani, cat si un raport al progresului in modul in care ei au fost folositi.

Strange donatii in bani pentru fundatii

Informeaza-te despre cei mai importanti filantropi si alege cele mai bune metode pentru a strange donatii in bani din regiunea ta sau din tara. Ar trebui sa fie o cercetare practica, dar si una in care ai fi mandru de tine si de felul precaut in care ai donat bani. Uita-te cu atentie peste ce ai reusit si ce nu a mers bine, si care tipuri de donatii au ajutat societatea sa fie un loc mai bun pentru noi toti.

Sa iti mai spunem ca suntem alaturi de tine?

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rodonatie bani
coemntarii
Anghel Antonia din Buzau,o fetita de 4 ani are nevoie de o operatie la Chisinau in valoare de 2000 euro fiind bolnava de encefalopatie infantila si tetrapareza spastica. GiuliaPopescu( Dena M.N.) din C-lung,Arges are nevoie urgent de 2 interventii chirurgicale pentru ca sanatatea s-a inrautatit din cauza bolii incurabile-scleroza multipla in placi,o operatie pentru transplant osos dentar si implanturile respective,acestea totalizand 4000 euro,bani pe care nu am de unde -i lua intrucat sunt intretinatoare a 2 fiice,printre care una studenta in Ploiesti.Raspunde la tel:0752537463 /
Adaugat de: antonia04 la data de 18-March-2011, 19:55
linie gri
 
donatie bani.
coemntarii
Anghel Antonia raspunde la tel:0753019833 sau pe email:titianghel_1960@yahoo.com Giulia Popescu( Dena M.N.) raspunde la tel de sus mentionat si pe email:ela_d54@yahoo.com. Daca este necesar ,va pot trimite documentele respective,acte medicale.Asteptam un raspuns. Cu prietenie,
Adaugat de: antonia04 la data de 18-March-2011, 19:59
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Cui donezi si de la cine primesti?

Copiii strazii si consumul de droguri

Alege tu unde ajung cei 2% din impozitul pe salariu!

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: