Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani Donatii de Craciun la Sibiu
 

Donatii de Craciun la Sibiu

 

In luna decembrie, in judetul Sibiu au loc numeroase actiuni caritabile, care isi propun sa foloseasca banii obtinuti in diverse scopuri umanitare. Daca locuiesti in acest judet, urmareste programul evenimentelor prilejuite de sarbatorile de iarna si accepta sa le oferi o mana de ajutor semenilor tai!

1. Concertul caritabil la Medias

Marti, 11 decembrie, elevii Scolii Nationale de Gaz din Medias vor sustine un concert caritabil la Sala Traube si se va numi "Fratele meu mai mic invata la tara". Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei, iar banii stransi in urma acestui spectacol vor fi donati unor elevi din Zlagna, comuna Barghis.

2. Expozitie cu vanzare ... pentru sacul Mosului

In perioada 4 decembrie 2012 - 6 ianuarie 2013, la Sibiu se desfasoara o expozitie cu vanzare de jucarii traditionale. Acest demers isi propune sa continue proiectul Targul National de Jucarii, care se desfasoara anual, inca din 2008, in Parcul Tineretului, la Galeriile de Arta Populara ale Complexului National Muzeal Astra.

3. Concert de colinde si cantece de Craciun - grupul Vocal Acapella

Pe 15 decembrie, Grupul Voca Acapella va sustine un concert de colinde in Piata Mare din Sibiu, intitulat "Let It Snow". Intrarea la acest eveniment este libera, astfel incat vor putea participa si cei care provin din medii defavorizate.

4. Concerte de Advent pentru sufletul sibienilor

Duminica, 9 decembrie, la Sibiu s-a dat startul unei serii de concerte pentru Advent, organizate de Biserica Evanghelica Sfantul Ioan, de pe strada Mitropoliei 30 din Sibiu.

Concertele premargatoare Craciunului la Biserica Evanghelica vor dura pana pe 16 decembrie, cand a fost programat concertul de Craciun al Corului Bach din Sibiu. Intrarea la aceste concerte este libera si se pot face si donatii.

5. Evenimente caritabile sustinute de Crucea Rosie Sibiu

Voluntarii Crucii Rosii din Sibiu au initiat mai multe actiuni caritabile, menite sa le aduca zambetul pe fata copiilor din medii defavorizate.

Printre aceste actiuni se numara "Mos Craciun si Craciunita te viziteaza", "Vino la Mal si daruieste alaturi de Rudolf ca sa umplem sacul Mosului pentru copiii saraci" sau "Crucea rosie la Targul de Craciun".

Sursa foto: citynews.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat de Craciun

Traditii in postul Craciunului

O idee pentru cadourile de Craciun: donatii catre persoane batrane

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: