Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani Donatii de Craciun la Cluj
 

Donatii de Craciun la Cluj

 

Perioada sarbatorilor de iarna este marcata de numeroase evenimente caritabile in toata tara, iar clujenii au ocazia sa doneze bani sau obiecte pentru mai multe cauze nobile inainte de Craciun.

Afla care sunt evenimentele caritabile din Cluj-Napoca, unde poti oferi donatii de Craciun pentru cei mai putin norocosi.

Concerte caritabile de Craciun la Cluj

Studentii la medicina din Cluj au organizat o serie de concerte caritabile, iar fondurile ajung la Centrului Scolar pentru Educatie Inclusiva si Sectia de Oncologie Pediatrica a Institutului "Prof. Dr. Ion Chiricuta". Ultimul concert, "Magia Craciunului, bucuria de a darui", are loc in 15 decembrie ora 19, in sala de concerte a Academiei de Muzica Gheorghe Dima.

Spectacol de dans al tinerilor cu sindrom Down

Douazeci de tineri cu sindrom Down din Cluj vor dansa vals in cadrul spectacoului "Colinde de Craciun", in 17 decembrie ora 18, la Cinema Marasti. Spectatorii vor putea cumpara apoi lucrari ale tinerilor din Asociatia Down - Centrul Educational Raluca, create special pentru sarbatorile de iarna.

"Doneaza sange! Fii erou!"

La Centrul Regional de Transfuzie Sanguina, studentii medicinisti din Cluj-Napoca vor sa stranga 270 de litri de sange de la clujeni pana in data de 14 decembrie. Campania anuala de donare de sange are ca scop eliminarea deficitului de unitati de sange, care pot salva viata bolnavilor.

Targ caritabil pentru un baietel bolnav de cancer

Sambata, 15 decembrie, in incinta galeriei Casa Artelor, are loc un targ caritabil, cu scopul de a strange fonduri pentru Luca, un baietel de 9 ani grav bolnav. Micutul are o tumoare cerebrala si dupa operatia din Romania va avea nevoie de radioterapie si chimioterapie speciala in Franta sau Germania. In cadrul targului, va fi organizata o tombola cu bilete in valoare de 5 lei, iar participantii au sansa de a castiga obiecte valoroase.

"Fii si tu un Mos Craciun si daruieste un zambet!"

Asociatia Studentilor de Marketing din Cluj si Clinica Q Smile au organizat o campanie de stragere de fonduri pentru o studenta a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, diagnosticata cu o forma rara de cancer. Expozitia desfasurata la sediul FSEGA intre orele 10.00-16.30 si la Iulius Mall intre orele 17.00-21.00 se incheie vineri 4 ianuarie, iar pana atunci pot fi achizitionate ornamente de Craciun personalizate, in scop caritabil.

Sursa foto: Therecoveryplace.net

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Donatii de Craciun la Sibiu

Compania ta face donatii de Craciun?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: