Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii bani Articole donatii bani 5 metode sa strangi donatii in bani pentru fundatii
 

5 metode sa strangi donatii in bani pentru fundatii

 

Donatiile in bani pentru fundatii prind viata pe imparte.ro! In sfarsit se intampla si ceva bun, daca vrei sa strangi donatii in bani pentru fundatii. Chiar daca donatiile in bani sunt inca infime, lumea din ziua de astazi incepe sa isi dea seama cat de mult inseamna sa ii ajuti pe ceilalti care nu au resursele necesare pentru a supravietui.

Daca persoane defavorizate nu sunt ajutate in aceste timpuri dificile, ele pot fi excluse social. Supravietuirea este, in mod normal, unul dintre instinctele noastre primare, asa ca daca aceste persoane nu primesc ajutorul de care au nevoie, ele ar putea recurge in viitor la practici ilegale.

Activitatea de strangere de bani pentru fundatii nu este asa de usoara pe cat se crede. Persoanele care se implica, intampina de multe ori greutati in indeplinirea sarcinilor: ori nu pot sa stabileasca o legatura cu oamenii, ori nu reusesc sa-i motiveze indeajuns sa doneze bani pentru persoanele nevoiase.

Pentru aceasta, am venit in ajutor cu 5 metode sa strangi donatii in bani pentru fundatii:

Donatii in bani pentru fundatii 1. Primul lucru pe care il faci si cel mai important este sa dai de stire oamenilor care este cauza nobila pentru care vrei sa strangi donatii in bani. Cu cat oamenii sunt mai bine informatii despre fundatia pentru care strangi donatii in bani, cu atat sunt mai mari sansele sa primesti fonduri. Poti sa iti faci cunoscuta cauza apeland la o campanie de email sau orice alta sursa de comunicare pe Internet: cu ajutorul blogurilor, forumurilor de discutie, retelelor sociale, platformelor de comunicare, etc.

Donatii in bani pentru fundatii 2. Pune-ti mintea la contributie si organizeaza spectacole caritabile de moda sau evenimente sociale cu tineri talentati, si vei avea mult mai multe optiuni. Poti sa organizezi cu usurinta un spectacol cu tineri talentati, de exemplu, si sa ceri bani pe locul ocupat. In felul acesta, suma adunata poate fi folosita pentru o cauza nobila.

Donatii in bani pentru fundatii 3. Iti dam si alta idee: se mai pot organiza, de asemenea, intalniri ale unor partide mici sau evenimente prin care se pot oferi donatii in bani. De exemplu, daca desfasori o activitate speciala la scoala de copii orfani pentru care ai nevoie de donatii in bani, fii sigur ca vrei primi donatii substantiale in bani. Invitatii vor stii exact incotro se duc donatiile lor. Organizeaza concursuri de genul quiz-urilor sau jocurilor de gandire. Sunt antrenante pentru copii.

Donatii in bani pentru fundatii 4. Si, desigur, daca iti place sa iti petreci timpul pe Internet, de ce sa nu ai si un website in care sa spui lumii intregi ca te implici in actiuni de strangere de fonduri? O cauza buna poate fi impartasita unui numar mare de oameni, intr-un timp foarte scurt. Profita de aceasta idee si strange cat mai multe donatii in bani pentru fundatia pe care o ajuti.

Donatii in bani pentru fundatii 5. Un eveniment de strangere de fonduri, cum ar fi un carnaval caritabil sau conceperea unor accesorii caritabile, pot fi solutii pentru a strange donatii in bani. De ce sa nu incerci? Poate ca vei avea si mai mare succes decat ceilalti! Important este sa crezi tu insuti in cauza nobila pe care o sprijini. Din vanzarea biletelor la eveniment si achizitionarea accesoriilor caritabile, garantez o cifra frumoasa. Strange toate donatiile in bani si directioneaza suma acumulata fundatiei care are nevoie de ajutor.

Imaginatie multa!

Sursa foto: au.totaltravel.yahoo.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rostrigat de ajutor urgent:((((
coemntarii
Buna ziua datorita situatiei grele cu care ma confrunt atat eu si cei 3 copii ai mei in varsta de 12 ani respectiv 8 ani si 2 ani jumate , mentionez toti 3 copii ai mei sunt baietii, pe care ai cresc singura traind pe luna din 126 ron bani care nu ne ajung nici macar sa ofer strictul necesar lor, tatal copiilor nea parasit in urma unui accident, lasand in urma greutati,necazuri,dureri :((((( pentur mai multe detalii ma gasiti la nr de telefon 0762 15 27 79
Adaugat de: la data de 20-May-2013, 9:26
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Donatii creative: noi si ingenioase!

Dai sau nu bani cersetorilor?

Cum sa faci din organizatia ta un loc ideal pentru voluntariat

Cum sa eviti sa fii inselat atunci cand donezi bani – 6 intrebari

Ce procent aloci pentru donatii?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Doneaza bani pentru  
Persoane
Institutii
Articole donatii bani
Donatii paine
Donatii sange
Donatii obiecte
 

Doneaza bani

pentru cei ce au
nevoie urgenta de ajutor

donatii bani

Cazuri urgente

Anunturi urgente

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: