Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.ro Despre noi
 
Imparte.ro
Soleil Roi Charity
Portalul Imparte.ro este o initiativa caritabila a unei companii romanesti, lansata in 2009, sub forma unei campanii umanitare. Actualmente este administrat de un grup de voluntari, drepturile de proprietate apartinand unei persoane fizice.

Proiectul initial s-a extins, cuprinde acum si oferte gratuite de donatii obiecte, servicii si donatii de bani, harta organizatiilor de caritate si a institutiilor de asistenta sociala, prezinta si sustine numeroase cazuri sociale sau initiative caritabile, gazduieste o comunitate implicata in activitatea caritabila.

Activitatea imparte.ro este exclusiv benevola, voluntara si nu urmareste in nici un fel vreun cistig material, toate serviciile fiind oferite in mod gratuit publicului si utilizatorilor inregistrati.

Nu poti rezolva problemele lumii cu o felie de paine. Dar unui om nu ii va mai fi foame. Nu poti schimba pe cineva daruindu-i o haina. Dar aceluia nu ii va mai fi frig. Nu vei salva o viata cu un gand bun. Dar un zambet iti va multumi.

Credem ca daca vei imparti putin din ceea ce ai, cu cei care nu au, lumea va fi putin mai frumoasa. Si ceva mai buna. Imparte o parte din bunatatea ta, pentru ca oricat ai darui din ea, va spori mereu.

Afla mai multe despre noi pe blogul Imparte.ro. Zilnic te tinem la curent cu initiativele caritabile pe care le demaram, evenimentele de responsabilitate sociala la care am participat si cazurile in care ne implicam. Si, nu in ultimul rand, cu planurile noastre pentru o lume mai buna.
 

Pagina de presa

Motive pentru a dona

Sustine imparte.ro

Abonare newsletter: