Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Un weekend senin de noiembrie cu evenimente culturale
 

Un weekend senin de noiembrie cu evenimente culturale

 

Festivalului National de Teatru, inca pe scena

Festivalului National de Teatru aduce in ultimele zile pe scenele teatrelor din Bucuresti piese, actori si regizori cu nume importante in teatru. Livada de visini, Tresspass, Povesti de familie, Breaking the Waves, Regele moare; Felix Alexa, Vlad Massaci, Andreea Tanasescu, Alexandru Dabija – sunt numai cateva din titlurile pieselor si numele regizorilor ale caror productii le puteti in weekendul acesta senin de noiembrie.

Intrucat festivalul s-a bucurat de un real succes, oamenii s-au bucurat de spectacol si de prestatiile celor mai mari regizori de teatru in cadrul conferintelor sustinute. Pentru ca festivalul ne prezinta ultimele sale scene prin spectacole invitate din strainatate, regizori prezenti, conferinte si lansari de carte, nu va ramane decat sa le savurati cu placere si imaginatie!

Programul complet al evenimentelor care vor avea loc in weekend se gaseste pe pagina www.fnt.ro

Cultura bate criza

In cadrul seriei de conferinte Cultura bate criza organizate de Sorin Alexandrescu regizorul Mihai Maniutiu va raspunde astazi, 5 noiembrie, la intrebarea “Cand oare se poate spune despre actor ca este el insusi?”. Alaturi de regizor vor mai fi prezenti Marcel Iures, Radu Amzulescu, Oana Stefanescu si Marian Ralea. Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte la care vor mai fi invitati Andrei Plesu (18 noiembrie), Hayden White (30 noiembrie) si Solomon Marcus (9 decembrie). Conferinta are loc incepand cu ora 16.00 in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

Pentru detalii accesati pagina www.fundatiaspandugino.ro

Dezbatere si Expozitie: Totul a inceput la Arad. Povestile unor cetateni.

Evenimentul care are loc tot astazi, 5 noiembrie 2010, graviteaza in jurul lui Edward Serotta – directorul CENTROPA Viena, jurnalist, fotograf si realizator de filme, specializat in studiul istoriei evreilor din Europa Centrala si de Est. La eveniment vor mai participa Felicia Waldman, conferentiar la centrul Goldsteid Goren din cadrul Universitatii din Bucuresti, Mihai Chioveanu, conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Politice de la Universitatea din Bucuresti si Anca Ciuciu, cercetator la Centrul pentru Studiul Istoriei Evreilor din Romania.

Pentru detalii despre Edward Serotta, proiectul CENTROPA, marturii ale evreilor si expozitie accesati pagina http://www.icr.ro/centropa.

Expozitia container Import/ Export la Muzeul National George Enescu

In cadrul expozitiei organizate de Fundatia Ratiu Romania si Galeria Roger Tator Lyon artistul francez Lauren PERNEL va expune in curtea muzeului un container maritim care sa aminteasca de pavilionul Romaniei de la Expozitia Universala de la Paris din anul 1900. Astfel artistul vrea sa evidentieze doua aspecte esentiale care vizeaza probleme sociale actuale – expulzarile romilor din Franta si arhitectura cladirilor vechi din Bucuresti care se afla in paragina.

Pentru detalii despre proiect, artistii romani implicati, dar si cei straini, accesati pagina www.fundatiaratiuromania.eu.

Sa ne simtim bine! ;)

Sursa: lumebuna.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Nu crezi ca fericirea este contagioasa?

Festivaluri indiene multicolore: Namaste India

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: