Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Tricoteaza pentru caritate
 

Tricoteaza pentru caritate

 

Tricoteaza pentru caritate. Tricoteaza pentru nevoiasi, pentru oameni defavorizati, pentru oamenii fara adapost, pentru bolnavi si persoane in varsta. Tricoteaza caritabil pentru fundatii care cauta donatii de imbracaminte pentru a le darui beneficiarilor, copii bolnavi, copii orfani, persoane aflate in dificultate si alte mii de cazuri aflate in situatii precare.

Tricotatul este o indemanare si un hobby. Tricotatul pentru o cauza sociala este caritabil. Daca iti place sa tricotezi pentru prietenii si familia ta, afla ca poti incerca tricotatul caritabil pentru a ajuta o persoana defavorizata.

Sfaturi pentru cea mai mare experienta in tricotatul pentru caritate

1. Cauta fundatii in vecinitatea ta

Cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi sa tricotezi pentru fundatii, este sa alegi o fundatie din vecinitatea ta. Crede-ne, sigur exista o fundatie care are nevoie de haine tricotate pentru beneficiarii sai. Daca sprijini deja o fundatie, tricoteaza haine pentru o fundatie nationala, precum asociatia SmartEd sau asociatia Sfanta Melania.

2. Intreaba inainte de a trimite hainele tricotate

Intreaba reprezentantii fundatiilor daca sunt deschisi sa primeasca hainele tricotate de tine. Vei gasi in paginile de prezentare ale fundatiilor din Romania, tipurile de donatii obiecte de care au nevoie. De exemplu, asociatia Sfanta Melania are nevoie de hainute pentru copii si adolescenti.

Asadar, este foarte important sa consulti un reprezentant al fundatiei pentru a stii exact care sunt lucrurile de care au nevoie. Datele de contact sunt trecute in pagina de prezentare a fundatiei pe care ai ales sa o sustii.

3. Tricoteaza fara masura

Tricoteaza accesorii care nu sunt pe dimensiuni, de exemplu paturi, esarfe, palarii sau obiecte pe care sa le aproximezi cu usurinta, de exemplu manusi, sosete sau fesuri. Munca ta va fi cel mai bun act de caritate, mai ales daca fundatia asteapta sa gaseasca pe cineva care sa incapa intr-un pulover, masura XS.

4. Tricoteaza impreuna cu prietenii

Tricotatul caritabil este o activitate de grup minunata pentru tricotat. Daca ai un grup de prieteni care tricoteaza sau si-ar dori sa inceapa, organizeaza un grup de tricotat pentru caritate. Un fular cu patru colturi simple, nu poae fi prea foarte greu nici pentru incepatori, dar va tine cuiva de cald.

5. Alte idei pentru donatii de haine tricotate

• Nu dona haine pentru fundatii daca acestea nu iti confirma ca au nevoie de donatia ta.
• Nu fuma prin preajma hainelor tricotate.
• Foloseste ata noua.
• Fii sigur ca obiectul tricotat este curat inainte sa-l trimiti.
• Tricoteaza cu zambetul pe buze pentru a trimite ganduri bune beneficiarilor.

Sursa foto: care2.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.rotricoteaza pt. caritate!!
coemntarii
E buna ideea, dar...eu abia am invatat sa tricotez si abia ma misc am facut o pereche de botosei baiatului meu in 2 saptamani...i-am inceput i-am desfacut si cu chiu cu cu vai i-am terminat...
Adaugat de: pintilieandreea la data de 6-March-2012, 11:15
linie gri
 
tricoteaza pentru caritate
coemntarii
Si nu ai simtit o satisfactie atunci cand ai terminat botoseii? Ca si cum nici nu ar fi existat acele momente de "incalceala"? Daca iti place ce faci, mai ales pentru baietelul tau, bucura-te din plin!
Adaugat de: AlexandraM la data de 6-March-2012, 11:37
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: