Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentDictionar de termeni Suspended coffee conceptul care cucereste si Romania
 

Suspended coffee, conceptul care cucereste si Romania

 

"Suspended Coffee" sau "caffe sospeso" este un concept social care a luat nastere in orasul italian Napoli si se raspandeste rapid in lumea intreaga. In Romania, acest proiect a fost adus de Getlokal, un site de timp liber.

suspended coffeeCampania "Suspended Cofee" ("cafeaua in asteptare") este un apel catre toti oamenii care vor sa faca o fapta buna si sa ajute o persoana cu o situatie financiara precara.

Conceptul "Suspended Coffee"

Ideea de baza a acestui proiect este ca toti consumatorii de cafea cu venituri onorabile sa comande cel putin o cafea in plus, pentru a o darui persoanelor care nu au suficienti bani pentru a-si cumpara o cafea.

Cafeaua platita ramane "in asteptare" in cafenea, pana cand o persoana care nu isi permite sa comande o cafea va veni sa o ceara.

Potrivit cotidianului britanic "Daily Mail", campania nu urmareste sa ii ajute doar pe oamenii strazii, ci si pe cei care au ramas fara loc de munca si nu mai au bani.

Tarile care au adoptat conceptul "Suspended Cofee"

Bulgaria este una dintre tarile care a adoptat acest concept, tinand cont de situatia economica dificila prin care trece tara. Datorita promovarii acestui concept pe retelele de socializare, si Marea Britanie a adoptat aceasta initiativa si aproximativ 150 de cafenele sunt deja implicate.

"Acest nou concept reprezinta o campanie foarte interesanta pe care cu siguranta o vom lua in calcul", a precizat pentru Daily Mail un purtator de cuvant al companiei Starbucks.

Toate cafenele implicate in acest proiect vor avea un logo special pozitionat pe usa, iar unele magazine vor include si un desert sau alte tipuri de mancare.

"Suspended Coffee" a ajuns si in Romania

In Romania, acest proiect a fost adus de Getlokal, un site de timp liber.

A darui o bautura fierbinte unui strain este un gest generos, un pay-it-forward simplu si care poate infrumuseta ziua cuiva", se arata pe site-ul getlokal.ro.

Printre localurile inscrise in program se numara Bistro de l’Arte (Brasov), Kiddo Cafe (Iasi), Serendipity, Casa Margarit, Cafeneaua Actorilor, Bacania Veche, Acuarela, Black Jack Pub, Coftale, Joie de Vivre, Ludic Bar si Have a Cigar (Bucuresti).

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete caritabile din lume

Tricoteaza pentru caritate

Top 7 fundatii pentru copii si tineri

Top 6 site-uri care te fac fericit

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: