Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Rechizite scolare ieftine
 

Rechizite scolare ieftine

 

rechizite ieftineRechizitele scolare ieftine sunt la mare cautare in aceasta perioada, la inceperea noului an scolar. Desi preturile rechizitelor scolare nu s-au modificat fata de cele de anul trecut, pentru parinti reprezinta un efort financiar destul de insemnat achizitonarea intregului necesar de rechizite pentru copii. De aceea, am facut o selectie a celor mai ieftine rechizite disponibile pe piata in acest moment.

Preturile estimative ale rechizitelor

Puteti achizitiona un ghiozdan cu preturi cuprinse intre 10 si 60 lei, penare cu 10 lei, caiete de la 1 la 3 lei in functie de tip si de numarul de pagini, creioane colorate si stilouri cu preturi intre 5 si 6 lei, acuarele, pensule si seturi de geometrie cu 5 lei. Pe langa acestea, se mai adauga costurile uniformelor scolare, cuprinse intre 60 si 100 de lei. In cazul scolilor care si-au impus uniforma proprie, costurile pot ajunge si la 250 de lei.

Rechizite ieftine in magazinele second hand

Avand in vizor parintii ale caror posibilitati financiare sunt foarte reduse, patronii magazinelor second hand au intrezarit o noua oportunitate de afaceri. Daca pana acum, de obicei, intr-un magazin second hand puteai gasi in special produse de imbracaminte, mai nou poti gasi si rechizite scolare ieftine. La preturi sub cele din librarii sau centre comerciale, aici se gasesc incepand de la caiete, penare, creioane, pixuri, pana la ghiozdane. Preturile pornesc de la 50 de bani (pentru creioane si pixuri) si ajung la 10-15 lei pentru ghiozdane.

Rechizite ieftine in targurile de profil

Targurile de profil sunt un alt loc in care parintii pot cumpara rechizite ieftine pentru copii. Un astfel de targ este cel din Chisinau, deschis inca din luna august. "Iarmarocul scolaresc" este deschis in parcul Catedralei Nasterea Domnului pana pe data de 5 septembrie. Vizitatorii se pot bucura si de reduceri de preturi de pana la 20% atat la rechizite cat si la uniformele scolare.

Rechizite ieftine in centrele comerciale

O selectie a celor mai ieftine rechizite din centrele comerciale:

Uniforma baieti: 49,99 lei

Uniforma fete: 24,99 lei

Pachetul "Scoala": 44,77 lei – pachetul special contine: ghiozdan, stilou, 11 pixuri, 11 creioane, un marker, set 12 carioci, set 12 acuarele, 6 pensule, set geometrie, un caiet A5, un bloc desen A4.

Penar cu 33 piese: 13,99 lei

Coperta caiet studentesc: 1,89 leighiozdan ieftin

Coperta carte: 1,69 lei

Ascutitoare: 1 leu

Pensule: 2 lei

Radiere: 1,69 lei

Ghiozdan: 9,99 lei

Set 3 pixuri: 1,09 lei

Set 3 creioane: 4 lei

Caiet dictando A4: 2,19 lei

Caiet dictando A5: 2 lei

Caiet matematica A5: 2 lei

Bloc de desen A4 16 file: 2,99 lei.

Necesarul de rechizite pentru clasele I-IV

Pentru clasele I-IV, iata care este necesarul minim de rechizite: caiete dictando, caiete de matematica, caiet special de biologie, caiet special de muzica, coperti pentru carti si caiete, bloc de desen, acuarele, penare, ghiozdan, stilouri rezerve, pixuri, creion, creioane colorate, carioci, pic, guma de sters, ascutitoare, rigla, foarfeca, lipici, hartie glasata.

Necesarul de rechizite pentru clasele V-VIII

Rechizitele necesare pentru elevii din clasele V-VIII: caiete mici dictando si matematica, caiete studentesti dictando si matematica, caiete speciale de biologie, istorie si muzica, coperti pentru carti si caiete, stilou si rezerva, pixuri, pixuri colorate, creioane, ascutitoare, guma de sters, rigla, set de geometrie, foarfeca, lipici, bloc de desen, pensule, tempera (acuarele), penar, ghiozdan.

Citeste si:

Rechizitele scolare au ramas la aceleasi preturi

Donez carti si manuale

Donatii imbracaminte

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Rolul studiilor sociale in educatia tinerilor

Reintegrare sociala: educatia pentru copii cu dizabilitati

Realitatea prin ochi de copil

Inceperea scolii: 9 sfaturi utile pentru adolescenti

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: