Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Proiecte caritabile de Craciun pentru copii
 

Proiecte caritabile de Craciun pentru copii

 

Daca esti dornic sa faci o fapta buna in aceasta luna magica a cadourilor, afla ca exista o multime de organizatii caritabile care au nevoie de tine pentru a aduce mai multe zambete pe chipul persoanelor nevoiase. Si cum copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de spiritul si atmosfera sarbatorilor de iarna, noi te invitam sa fii Mos Craciun pentru un prichindel, prin intermediul urmatoarelor trei proiecte caritabile!

Angel TreeProiecte caritabile de Craciun pentru copii

Angel Tree (Reteua Ingerilor) este un proiect initiat de Fundatia Prison Fellowship, care incearca sa ajute copiii detinutilor sa tina legatura cu parintii lor incarcerati si sa resimta mai putin absenta acestora de acasa. Reprezentantii proiectului colecteaza bani si daruri de Craciun pentru cei mici, astfel incat sa le mai "indulceasca" putin viata. Programul functioneaza si in Romania. Pentru mai multe informatii si modul in care poti ajuta acesti copii, acceseaza pagina de Facebook a Fundatiei.

Fundatia Make a Wish

Fundatia Make a Wish este un proiect caritabil care incearca cu toate eforturile sa faca visurile copiilor bolnaviori sa devina realitate, in special in preajma Craciunului. Fundatia ajuta copiii care sufera de boli grave sa se bucure mai mult de spiritul sarbatorilor si de darurile de la Mos Craciun, prin colectarea de donatii in bani si obiecte. Daca vrei sa afli mai multe despre copiii care vor beneficia de ajutorul tau, dar si despre modalitatile de donare, citeste informatiile disponibile pe site-ul fundatiei, Wish.org.

ShoeBox

Proiectul ShoeBox a ajuns la cea de-a 7-a editie in 2013 si este o initiativa caritabila menita sa ofere daruri copiilor nevoiasi din diverse orfelinate sau familiilor fara posibilitati financiare. Toti cei care doresc sa ajute copiii nevoiasi sa zambeasca de Craciun, pot deveni Mos Craciun intr-un mod inedit. Tot ce trebuie sa faca este adune cateva daruri la un loc (care pot consta in haine, jucarii, alimente neperisabile etc.), sa le aseze intr-o cutie de pantofi, pe care o imbraca in hartie de cadouri, apoi sa o lase, pana pe 15 decembrie, la una dintre urmatoarele adrese:

- Sto, strada Iulie Manium nr. 26
- Centrul Crestin Aletheia, str. Iosif Bulbuca, nr 15
- Palestra Training, str. vasile Alecsani, nr 6 etc.

Mai multe informatii despre zonele unde pot fi lasate darurile pentru cei mici si ce mai pot contine ele, gasiti pe site-ul ShoeBox.ro.

sursa foto: oneboredmommy.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Singur de Sarbatoarea Craciunului? Cum sa faci fata momentelor singure de Craciun

O idee pentru cadourile de Craciun: donatii catre persoane batrane

Idei de cadouri pentru Craciun: donatii pentru copii

Fii Mos Craciun pentru o familie nevoiasa!

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: