Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roVoluntariat Responsabilitate sociala Paul Walker - profil de vedeta caritabila
 

Paul Walker - profil de vedeta caritabila

 

Paul Walker, actorul care a indoliat o lume intreaga in urma decesului survenit intr-un accident de masina, a fost o vedeta caritabila, implicata trup si suflet intr-o multime de proiecte umanitare. Desi cei mai multi ii asociaza numele cu celebra serie de filme "Fast and Furious", putina lume stie ca regretatul star a fost o figura emblematica a filantropiei in lume si o persoana care a dedicat mult timp, bani si energie operelor de binefacere.

"Reach Out Worldwide" - inceputulPaul Walker si sfarsitul unei mosteniri umanitare

In 2010, imediat dupa cutremurul devastator din Haiti, Paul Walker si-a infiintat propria sa organizatie caritabila, pe care a numit-o "Reach Out Worldwide", cu scopul ajutorarii persoanelor afectate de diverse calamitati naturale din lumea intreaga.

In mod paradoxal, activitatea caritabila pare sa-i fi adus si sfarsitul actorului. Pe 30 noiembrie 2013, ziua fatidica a mortii sale, superstarul se indrepta spre un eveniment caritabil organizat de propria sa fundatie pentru ajutorarea victimelor lovite de Taifunul care a lovit recent regiunea Filipine. Din pacate, masina in care se afla actorul, un bolid de lux, s-a lovit frontal de un stalp si a izbucnit in flacari. Atat Walker, cat si pilotul au murit pe loc, lasand in urma milioane de oameni indoliati.

Caritatea - a doua "meserie" a lui Paul Walker

Cu o discretie care l-a caracterizat in mai toate aspectele vietii sale private, Paul Walker a fost un devotat filantrop. Actorul nu a simtit niciodata nevoia sa iasa in presa si sa se faleasca cu roadele muncii sale de binefacere, insa activitatea sa caritabila a avut un puternic impact in salvarea a numeroase victime ale dezastrelor naturale.

Vedeta s-a implicat activ in ajutorarea victimelor lovite de cutremurele din Chile (2010) si Haiti (2010), dar si a celor afectate de tornada din Oklahoma (2013). Impatimit convins al studierii biologiei marine, Walker nu a ratat nicio expeditie sau cercetare stiintifica a acestor vietuitoare, ori de cate ori a avut ocazia.

Regretatul star lasa in urma realizari notabile in plan umanitar si o bogata mostenire caritabila, care merita dusa mai departe. In acest scop, Universal Pictures, producatorul seriei "Fast and Furious" a declarat ca o parte din profitul obtinut in urma vanzarilor DVD-ului "Fast and Furious 6" va fi donat organizatiei de caritate a vedetei, "Reach Out Worldwide".

sursa foto: yahoo.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Sting - profil de vedeta caritabila

Madonna - profil de vedeta caritabila

Lou Reed - profil de vedeta caritabila

Angelina Jolie - profil de vedeta caritabila

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Voluntariat online  
Campanii
Actiunea zilei
Sustine o cauza
Spune si celorlalti
Sustine imparte.ro
 

Vezi cine din judetul tau
are nevoie de ajutor

harta cazuri

Doneaza pentru:

Fundatii | › Persoane

Reprezinti un ONG?

Ai nevoie de fonduri?

Adauga o fundatie

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: