Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Pachete turistice de weekend - cele mai ieftine oferte
 

Pachete turistice de weekend - cele mai ieftine oferte

 

pachete turistice ieftinePachete turistice de weekend - iata cele mai ieftine oferte de care poti profita. Daca vrei sa pleci prin Europa in weekend-ul care tocmai bate la usa, alege o locatie din topul celor mai ieftine 10 pachete turistice de week-end! 

Budapesta. Bucura-te de un sejur de 3 nopti la Budapesta cu numai 99 de euro, prin intermediul agentiei Family Travel. Tariful include transport cu autocarul, cazare la un hotel de 3 stele si un mic dejun. Este una dintre cele mai ieftine oferte de care te poti bucura.

Roma. Pretul unui sejur de 3 nopti la Roma este de 150 de euro. Pretul include cazarea la un hotel de 3 stele din Lazio, operat prin agentia de turism Eximtur si transportul cu avionul.

Amsterdam. Pachetele turistice oferite de agentiile Family Travel si Paralela 45 va ofera o vacanta de 4 zile la Amsterdam cu numai 195 de euro. Familiy Travel va ofera un pachet turistic ce include transportul cu avionul, Bucuresti-Amsterdam si retur, si 3 nopti cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun.  Paralela 45, pentru un city break la Amsterdam difera doar prin categoria hotelului la care veti fi cazati. Pachetul de 195 de euro acopera cazarea la un hotel de 2 stele, pe langa transport cu avionul si mic dejun.

Praga. Timp de un weekend poti sa vizitezi Praga cu numai 199 de euro, oferit de agentia Marshal Turism sau Paralela 45. Tariful acopera transportul cu avionul Bucuresti-Praga si retur, prin compania aeriana CSA, 3 nopti cazare intr-o camera dubla intr-un hotel de 3 stele si mic dejun.

Viena. Un pachet turistic la Viena costa 210 euro, city-break oferit de agentia Paralela 45. In ce consta tariful? Vei beneficia de transport cu avionul Bucuresti – Viena si retur, prin compania aeriana Austrian Airlines, si 4 nopti cazare la un hotel de 2 stele cu mic dejun.

Atena si Venetia. Poti sa vizitezi lejer cele doua atractii turistice. Atat Atena cat si Venetia iti vor oferi un weekend de vis. O vacanta de 4 zile la Atena costa 240 de euro, operata prin agentia de turism Happy Tour. Tariful include transportul cu avionul si 3 nopti cazare la un hotel de 3 stele, in camera dubla cu mic dejun. Cu 246 de euro poti merge la Viena, tot prin agentia Happy Tour. In pret sunt incluse transportul cu avionul si cazarea la un hotel de 3 stele, cu mic dejun.

Istanbul. Vrei sa ajungi la Istanbul cu mai putin de 300 de euro? Cu numai 258 de euro poti merge weekend-ul acesta la Istanbul, pretul acoperind transportul cu avionul, 2 nopti cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun, o croaziera pe Bosfor, si un pranz. Pachetul turistic este operat prin agentia CMB Travel.

Helsinki. Un week-end la Helsinki nu depaseste 264 de euro. Pretul acopera transportul Bucuresti-Helsinki si retur, operat prin compania Malev Hungarian Airlines, si 2 nopti cazare in camera dubla, cu mic dejun. Pachetul turistic este operat prin agentia de turism Marshal Turism. Pentru o vacanta la Stockholm, aceeasi agentie propune un pachet care acopera transportul cu avionul si cazarea cu mic dejun, pentru 279 de euro.

Barcelona. Vrei sa petreci un sejur de 4 zile la Barcelona cu numai 271 de euro? Acum poti sa pleci la Barcelona cu un pachet turistic oferit de agentia de turism CMB Travel, care acopera transportul cu avionul si 2 nopti cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun.

Bruxelles. Un sejur de 4 zile la Bruxelles costa 284 de euro. Pachetul turistic este operat prin agentia Christian Tour, pretul include transportul Bucuresti-Bruxelles si retur, prin compania aeriana Tarom, si 3 nopti cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun.

 Sursa foto: www.cruises4greece.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
The Happiness Project
Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: