Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Obiceiuri locale sa reciclezi haine vechi
 

Obiceiuri locale sa reciclezi haine vechi

 

Foarte multe persoane ascund undeva intr-un colt al casei hainele pe care stiu ca nu le mai poarta. Aceasta practica de a irosi resursele planetei trebuie diminuata. Din fericire, hainele vechi se pot recicla usor!

Obiceiuri locale sa donezi unei fundatii caritabile

Printre obiceiurile locale cele mai in voga pentru reciclarea hainelor vechi, este sa le donezi unei fundatii caritabile. Hainele care sunt intr-o conditie buna sunt revandute sau se doneaza persoanelor sarace si fara adapost. Insa, sunt si cateva fundatii caritabile care doneaza hainele foarte uzate textierilor. Tine minte ca hainele patate cu substante greu de scos vor fi inutile.

Obiceiuri locale sa faci donatii in jucarii

Foarte multe articole de imbracaminte pot fi reciclate, accesorile bluzei pot fi folosite daca-ti pui mintea la contributie si imbraci o papusa. Poti sa faci astfel de donatii in jucarii pentru ca te folosesti de propriile resurse, si ai tot felul de materiale de care te poti folosi.

Obiceiuri locale: ce poti face cu o masina de cusut?

Daca nu dispui de o situatie financiara buna, dar detii o masina de cusut, de ce sa nu te apuci sa faci o linie de haine reciclate pentru a le dona copiilor nevoiasi? Sosetele vechi sau manecile tricourilor sunt materiale bune pe care le poti folosi. Poti sa mai folosi si alte haine precum o pereche de blugi sau o camasa. Foloseste butonii camasilor pentru a da linie tale de haine un aer nou.

Daca vine vorba si de pasiunea ta de mic copil, de ce sa irosesti aceasta sansa? In acest fel faci un bine persoanelor fara posibilitati materiale. Creeaza-ti obiceiurile tale personale si doneaza in orice fel in care poti! Vei fi apreciat peste masura!

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Fii voluntar cat esti tanar

Donatii haine copii – ghid practic

Donatii creative: noi si ingenioase!

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: