Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii inteligente Madonna - profil de vedeta caritabila
 

Madonna - profil de vedeta caritabila

 

Madonna - profil de vedeta caritabilaCantareata americana Madonna, supranumita si "Regina muzicii pop", s-a afirmat in ultimii ani nu doar prin muzica, ci si prin actele de caritate pe care le-a intreprins pentru ajutorarea persoanelor mai putin norocoase.

Fundatia Raising Malawi sprijina copiii afectati de saracie

Vedeta a infiintat in 2006 fundatia Raising Malawi, care sustine diverse proiecte umanitare in favoarea copiilor din Malawi, un mic stat african afectat de saracie. In acelasi an, vedeta a reusit sa adopte din Malawi un baietel, David Banda, si trei ani mai tarziu a adoptat o fetita, Mercy.

Fundatia sa a investit foarte multi bani pentru a finanta orfelinatele si anumite institutii de protectie a copiilor din aceasta tara.

In 2012, Madona a oferit sprijin financiar pentru construirea a zece scoli primare in Malawi, proiecte derulate sub coordonarea fundatiei Raising Malawi si ONG-ul ameican BuildOn.

Madonna sprijina tiganii romani

Cantareata americana si-a indreptat atentia si catre tiganii din Romania. In octombrie 2009, dupa concertul sustinut la Bucuresti unde a fost primita cu multa caldura, vedeta si-a oferit una dintre perechile preferate de pantofi marca Christian Dior, in cadrul unei actiuni caritabile. Evenimentul avea scopul de a sprijini educatia tinerilor tigani din Romania.

Madonna si-a scos la licitatie un tablou pentru a sprijini educatia

In mai 2013, a fost vandut, in cadrul unei licitatii care a avut loc la New York, un tablou care a apartinut cantaretei. Tabloul semnat de Fernand Leger, intitulat "Trois femmes a la table rouge" ( "Trei femei la o masa rosie"), a fost cumparat de Madonna in anul 1990 cu suma de 3.4 milioane de dolari.

In cadrul licitatiei, tabloul a fost cumparat de o persoana care a dorit sa ramana anonima si care a platit pentru el 7.2 milioane de dolari. Banii obtinuti in urma licitatiei vor fi donati in scopuri caritabile.

Suma primita va fi acordata fundatiei Ray of Light, care se ocupa de educatia fetelor din tari, precum Pakistan, India sau Afganistan.

sursa foto: class.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Vedete caritabile internationale

Vedete caritabile din Romania

Cum sa donezi caritabil ca o vedeta

Angelina Jolie - profil de vedeta caritabila

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: