Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Joburi noi oferite de fundatii
 

Joburi noi oferite de fundatii

 

Vrei sa stii ce joburi noi ofera fundatiile? Vrei sa faci un bine? Afla ce inseamna un job intr-o fundatie, cum poti aplica, la ce sa te astepti si incotro te poate indrepta un job caritabil in cariera ta de cetatean responsabil. Te-ai gandit sa faci voluntariat intr-o alta tara, te gandesti la viitoarea ta cariera inca de pe bancile scolii, vrei sa faci parte din echipa unui proiect care tocmai se lanseaza?

Afla ce joburi noi ofera fundatiile in aceasta perioada

Voluntariat la Brasov

In data de 15 octombrie are loc Targul de Voluntariat Brasov, unde vor fi prezente 12 fundatii si 2 institutii publice pentru a recruta voluntari de toate varstele pentru proiectele lor comunitare si cauzele sustinute.

Ce vei face in calitate de voluntar?

In cadrul Targului vei putea lua parte la activitati demonstrative de voluntariat si te vei putea inscrie ca voluntar. Detalii despre pozitiile de voluntar oferite si ateliere le gasesti pe pagina www.facebook.com/voluntariatbrasov sau www.plinideidei.ro. Nu uita sa completezi formularul de participare, putand astfel sa participi si la o tombola cu produse handmade confectionate de voluntarii organizatiilor participante la Targ.

Afla mai multe aici

Propune metode de educatie nonformala in cadrul proiectului “Cuprins”

Din ce in ce mai mult, atentia ne este indreptata pe acest concept nou de educatie nonformala. Iata ca acum ai ocazia sa afli mai multe, sa participi si sa propui metode de educatie nonformala in cadrul proiectului “Cuprins”. Atentie, aplicatiile propuse vor trece prin filtrul creativitatii si al interactiunii cu publicul, „Cuprins” reprezentand in sine un mijloc de educatie nonformala.

Cum poti participa?

Pentru a putea participa cu ideile lor de ateliere, workshop-uri sau alte metode de invatare, la evenimentul de lansare „Cuprins”, ONG-urile si persoanele interesate pot aplica cu un mail la adresa hello@artwe.ro, pana pe 12 octombrie. In mail vor fi specificate atat numele organizatiei sau al persoanelor care se vor implica in proiect, precum si metodele de invatare utilizate, cu o descriere detaliata a fiecarei activitati pe care o vor desfasura.

“Cuprins” este un proiect menit sa creasca interesul pentru citit si sa faciliteze accesul publicului larg la diferite medii culturale si informationale. Prin aceasta initiativa, Artwe doreste sa puna bazele unei comunitati de cititori in care lectura sa joace un rol important in viata consumatorului de cultura urbana. 

Afla mai multe aici.

Voluntari pentru Turcia si Jocurile Olimpice

Asociatia Team for Youth Association Baia Mare are disponibil un loc in proiectul EVS-A Tool for Social Development, proiect finantat prin programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene.

Se cauta, tineri cu varsta intre 18-30, dornici sa participe la activitatile din cadrul proiectului, care dureaza 6 luni si incepe la 1 februarie 2011. Activitatile din cadrul proiectului cuprind diferite actiuni si campanii sociale de informare a comunitatii locale.

Voluntarilor le sunt asigurate costurile de transport dus-intors, cazarea si cheltuielile de intretinere, 100 de euro lunar bani de mancare, 85 de euro pe luna bani de buzunar, asigurarea medicala pentru toata perioada si ore gratuite de limba turca.

Doritorii trebuie sa dea dovada de motivatie, flexibilitate si dorinta de a cunoaste o cultura noua, trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani si sa cunoasca limba engleza la nivel de baza. Doritorii pot trimite un CV in limba engleza la adresa de email andreea.tundrea@yahoo.com, pana la sfarsitul lunii decembrie.

De asemenea, se asteapta in continuare aplicatii pentru voluntari la Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret din Innsbruck. Stagiul dureaza doua luni - ianuarie si februarie 2012. Toate costurile sunt acoperite iar voluntarii vor primi si bani de buzunar.

Afla mai multe aici.

Voluntar la Conferinta Europeana WE ARE THE FUTURE-2012

Asociatia Universitatea Copiilor din Bucuresti organizeaza Conferinta Europeana WE ARE THE FUTURE-2012 dupa doi ani de activitate in care a oferit copiilor cu varste cuprinse intre 7-14 ani prilejul de a face cunostinta cu mediul universitar.

Daca vorbesti fluent limba engleza, esti dinamic si responsabil si iti plac copii, asociatia ofera adeverinte de practica si recomandari pentru voluntari. Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul www.unico.org.ro sau trimite un email catre voluntari@unico.org.ro.

Afla mai multe aici.

Workshop-urile Seek Your Career pentru elevi

Workshop-urile SYC iti ofera o noua perspectiva asupra domeniilor abordate, care te vor ajuta/ indruma spre viitoarea ta cariera.

Organizatorii propun sase workshop-uri sub forma unor simulari de activitati practice aferente domeniilor  abordate, desfasurate pe o perioada de trei saptamani. Zilele de sambata si duminica din intervalul 3-18 decembrie sunt dedicate explorarii urmatoarelor arii profesionale: relatii publice, publicitate, jurnalism,  resurse umane, juridic si marketing.

Pasii de aplicare spre viitoare cariera

1.Te interesezi ce workshop-uri ofera SYC, precum si detaliile fiecaruia.
2.Analizezi calendarul workshop-urilor si iti faci o lista cu cele la care vrei sa te inscrii.
3.Completezi formularul de aplicare.
9.Trimiti formularul la adresa syc@younginitiative.org
4.Astepti un email de la SYC. Ei vor intocmi o lista de persoane selectate, dar si o lista de asteptare.

Perioada de aplicare este intre 6 octombrie - 15 noiembrie 2011.

Afla mai multe aici.

Volutar Advice

Asociatia studenteasca Advice vrea sa te gaseasca. Pe tine, pe voluntarul ideal. Cel care nu scapa de creativitate oriunde ar merge. Cel care pune pasiune in orice ar face. Cel care isi ia munca in serios la orice ora. Care stie sa impace voluntariatul cu facultatea, creativitatea cu responsabilitatea, distractia cu respectarea deadline-urilor. Care isi doreste sa intre in industria creativa.

Spiritul creativ este asul tau din maneca. PR&Media, Creative Department, Sales, Human Resources, Web Development – pe oricare l-ai alege, in oricare te-ai potrivi, vei lucra in echipa. Creativ si responsabil. Cu pasiune.

Daca vrei sa faci parte din echipa Advice, downloadeaza formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l pana pe 16 octombrie, pe adresa advice.recrutare@gmail.com.

Afla mai multe aici.

Succes si nu uita sa-ti iei notite!

Sursa foto: craft-craft.net

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Top 7 fundatii pentru copii si tineri

Strangerea de fonduri pentru fundatii umanitareFundatii comunitare in Romania

Doneaza pentru fundatii sociale

Cum sunt utilizati banii din donatii de catre fundatii

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: