Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii Donatii pentru copii Haine ieftine pentru copii: unde le gasesti?
 

Haine ieftine pentru copii: unde le gasesti?

 

Hainele pentru copii sunt una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta parintii. Desi aparent au marimi mici, iar la confectionarea lor nu se foloseste foarte mult material, preturile acestor haine sunt de multe ori comparabile cu cele pentru adulti.

Exista insa si locuri unde hainele pentru micuti au preturi mult mai "pamantesti". In cautarile noastre, ne-au fost de mare ajutor sfaturile Mihaelei R., o mamica din Bucuresti.

Haine ieftine in magazinul Kiabi

Unul dintre magazinele unde gasesti haine ieftine pentru copii este Kiabi. In Bucuresti exista patru astfel de magazine: Kiabi Berceni (Bd. Metalurgiei, nr. 12-18, sector 4), Kiabi Militari (Bd. Iuliu Maniu, nr. 546-560, sector 6), Kiabi Orhideea (Splaiul Independentei, nr. 210-210 B, sector 6), Kiabi Titan (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 33A, sector 3).

Exista doua magazine si in tara: unul la Cluj (Polus Center Cluj, Str. Avram Iancu, nr. 492-500), celalalt la Constanta (Bd. Tomis, nr. 391). Periodic gasesti reduceri de preturi, unele haine ajungand sa coste chiar si cu 50% mai putin decat in mod normal.

Haine ieftine la MiniPrix

O alta alternativa pentru mamici este deja faimosul MiniPRIX. Si aici gasesti promotii, insa trebuie sa fii atent la ceea ce cumperi. Nu de multe ori clientii descopera ca hainele pentru copii sunt de calitate slaba, iar unele defecte nu pot fi remediate. Magazinele MiniPRIX din Capitala sunt trei la numar: 1 Mai (str. Ion Mihalache, nr. 38), Militari (Bd. Iuliu Maniu, nr. 185 A), Piata Romana (Bd. Magheru, nr. 24A). Un magazin MiniPrix gasesti si in orasul Otopeni, la adresa: Calea Bucurestilor, nr. 291A (vis-a-vis de Aeroportul International Henri Coanda).

Si cei de la H&M ofera din cand in cand discount-uri la hainele pentru copii. Magazine H&M gasesti in Bucuresti (trei), Timisoara, Arad, Craiova, Cluj, Suceava, Braila si Constanta.

De unde mai poti achizitiona haine ieftine pentru copii?

Multi parinti nu pun foarte mare pret pe hainele de firma sau calitatea lor, asa ca apeleaza cu increderea si la brand-uri mai putin cunoscute, cea mai mare parte a lor fiind chinezesti. Astfel, poti face o incursiune in piata Obor, in en gros-ul Europa si in centrul comercial Dragonul Rosu, ultimele doua fiind amplasate la intrarea in orasul Voluntari.

Sursa foto: lajavastyle.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Top 7 fundatii pentru copii si tineri

Tipuri de donatii pentru copii

Locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga cerere donatie  
Adauga oferta donatie
 

Stiri si evenimente caritabile

Team Work începe Curățenia de Toamnă 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work începe înscrierile pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanic...

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: