Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roDonatii sange Articole donatii sange Ganduri despre donarea de sange
 

Ganduri despre donarea de sange

 

Iata cateva din gandurile oamenilor de pretutindeni despre donarea de sange:

“Fara ajutorul celor 3 donatori de sange, astazi nu as mai fi fost aici. Am vrut sa traiesc si vreau sa intalnesc cat mai multi oameni care au primit in dar o noua viata”

“Importanta donarii de sange, pentru mine, este greu de exprimat in cuvinte. Este un necesar absolut! De cele mai multe ori cand ma gandesc, imi pare rau sa stiu ca doar 2% din romani doneaza sange”.

“Cred ca oamenii gasesc mereu scuze amuzante sa nu doneze sange, sunt convinsi ca nu trebuie sa doneze, sunt ezitanti si chiar speriati”.

“Cunosc persoane care spun ca nu sunt de acord sa doneze sange, dar ei ar fi primii care ar tipa dupa ajutor daca familia sau prietenii lor ar avea nevoie”.

Donarea de sange este esentiala pentru viitorul umanitatii. Persoana pe care o salvezi prin donare de sange, poate fi chiar cea care va descoperi antidotul pentru HIV si cancer, sau solutia pentru pacea pe Pamant!”

“Oamenii ar trebui sa fie proactivi in privinta nevoii de sange, nu reactivi. Ar trebui sa existe permanent rezerve de unitati de sange disponibile pentru cei care au nevoie. Sangele este ca apa si aerul pe care il respiram. Nu putem sa supravietuim fara el!”.

Daca ai ceva sa ne spui sau sa ne impartasesti, suntem ochi si urechi! Esti printre cei care au donat sange si au inteles importanta acestui lucru? Spune-ne! Tinem mult la parerea ta!

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roPrima data cand am donat sange
coemntarii
Era Decembrie 1995,cand un coleg de serviciu a venit si ne-a rugat daca putem sa mergem sa donam sange,deoarece sotia lui a facut o operatie foarte grea si avea nevoie de aprox 4-5 l sange.Eu am fost unu care fara sa ma gandesc mult am aceptat. Avand grupa 0 negativ imediat am fost acceptat.Dupa donare ne fiind pregatit dinaintem cand am iesit afara am avut o stare de ameteala care a trecut dupa ce am baut o cafea si am mancat ceva. Nu am mai donat pana in 10.04.2009,cand am devenit donator regulat cu carnet,si luni 04.04.2011 voi merge sa donez. Florin
Adaugat de: gasperflorin la data de 3-April-2011, 13:36
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Fii suporter de caritate: scapa de anxietatea sociala

Doneaza sange pentru cei care au nevoie de ajutor

Doneaza cu intelepciune

Donarea de sange sau cum sa salvezi o viata

Ce procent aloci pentru donatii?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o cerere de sange  
Cereri urgente de sange
Articole donatii sange
Alte tipuri de donatii
Donatii paine
Donatii bani
Donatii obiecte
 
 
Pana acum s-au inscris
620

de donatori din toata tara.

Inscrie-te si tu!

 

Adauga un anunt urgent

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: