Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Evenimente caritabile de Craciun
 

Evenimente caritabile de Craciun

 

Sarbatorile de iarna reprezinta un bun prilej de a ne ajuta semenii. Spiritul plin de caldura al Craciunului te imbie la marinimie si te face sa fii mai darnic. Asadar, cu ocazia Craciunului, organizatiile nonguvernamentale si nu numai desfasoara numeroase evenimente caritabile, prin intermediul carora poti face si tu o fapta buna. Iata cateva dintre cele mai importanta evenimente care se desfasoara in acest an de Craciun.

1. Spectacol caritabil de Craciun Evenimente caritabile de CraciunVodafone Romania

In perioda 12 decembrie-15 decembrie, sute de copii vor primi daruri de la Mos Craciun in urma fondurilor stranse de Fundatia Radio Romania si Fundatia Vodafone Romania in urma unui spectacol caritabil de Craciun, ce va avea loc in acest interval la Sala Radio din Bucuresti.

In cadrul acestui eveniment vor canta pro bono numerosi artisti, printre care trupa VH2, Antonia, Alexandra Ungureanu & Crush, Corul Barbatesc "Cantus Domini" al Asociatiei Studentilor Teologi Ortodocsi din cadrul "Facultatii de Teologie", dar vor avea loc si alte momente de divertisment care ii vor incanta atat pe copii, cat si pe adulti.

2. Bazar de Craciun caritabil la Bistrita

"Cochetele", cateva doamne pasionate de moda si foarte intreprinzatoare, vor organiza la Bistrita un Bazar de Craciun caritabil, ce se va desfasura duminica, 15 decembrie intre orele 11.00 si 18.00, in Plan B. La acest eveniment, se vor pune in vanzare haine, bijuterii, incaltaminte si accesorii, iar o parte din banii stransi vor fi oferiti pentru sprijinirea copiilor de la Casa "Sfantul Iosif" din Odorheiu Secuiesc.

3. Cupa caritabila de Craciun la snooker

Snooker Club Cluj organizeaza, in perioada 14-15 decembrie, intrecerile Cupei caritabile de Craciun. Aceasta competitie este dedicata copiilor de la Casa "Maica Domnului" din Cluj, de aceea taxa de participare este de 40 de lei. De asemenea, persoanele care vor sa vina in sprijinul copiilor nevoiasi si sa le aduca o mica bucurie de Craciun pot face si donatii benevole.

Intrecerile Cupei Caritabile vor avea loc la sediul clubului din Calea Baciului 1-3 si se vor desfasura incepand cu ora 12.00.

sursa foto: expatcare.cz

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Singur de Sarbatoarea Craciunului? Cum sa faci fata momentelor singure de Craciun

O idee pentru cadourile de Craciun: donatii catre persoane batrane

Idei de cadouri pentru Craciun: donatii pentru copii

Donatiile – un nou obicei de Craciun?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: