Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roCum sa donezi inteligentUtile Despre spectacole expozitii lecturi si o premiera
 

Despre spectacole, expozitii, lecturi si o premiera

 

Despre spectacole, expozitii, lecturi si o premiera. Toate acestea intr-un singur weekend si numai pentru tine!

Spectacol Made in Romania

Acesta este titlul spectacolului regizat de Dan Puric pe care il puteti viziona vineri, 29 octombrie, la Sala Rapsodia nr. 53, incepand cu ora 19.30. Spectacolul imbraca Romania cu o atitudine copilaroasa, astfel ca Dan Puric este de parere ca a privi lumea prin ochii Romaniei este egal cu a privi lumea prin ochii unui copil. Spectacolul abunda in elemente de dans, lumini, muzica, emotie, step si vals, spirit si pantomima – combinatii devenite celebre deja cu ajutorul artistului Dan Puric.

“Mi-am aplecat urechea la pamant ca sa ascult daca inima acestui neam mai bate si m-am trezit ingenuncheat in fata lui. Va rog sa ma iertati pentru acest gest necontemporan. Si deoarece lumea de azi nu mai este lumea mea, m-am gandit sa cobor impreuna cu o mana de copii cu suflete tremurande din aripi de fluturi, pana in piata si sa scriu: Made in Romania cu speranta ca in super-market-ul in care traim, acesti FAST-MEN, FAST-THINKERS, FAST-LOVERS, se vor opri din FAST-FOOD-ul lor si-si vor aminti ceva…” – acestea sunt cuvintele care sintetizeaza esenta spectacolului pe care il puteti urmari in acest weekend.

Pentru detalii accesati pagina www.passe-partoutdp.ro.

Le Souffle – expozitie de pictura si sculptura Ghislaine Brossard

In acest weekend si nu numai puteti vizita expozitia de pictura si sculptura a artistei Ghislaine Brossard gazduita in Romania la Palatul Parlamentului de catre Muzeul Costumului Popular. Artista Ghislaine Brossard a pregatit publicului ei o serie de picturi si sculpturi care rescriu “ceea ce se vede si ceea ce noi nu putem vedea“. Artista isi defineste cariera de peste trei decenii prin cuvintele „Demersul meu este elaborarea propriului meu univers”.

Caracterizand pictura pe care o realizeaza, ea considera ca: „provocand, fermecand prin culoare, tablourile mele nu reproduc realitatea, in ele nu se regasesc de la inceput elementele imediat identificabile ale cotidianului” dar, „ …cu o mare economie de mijloace, redau o viziune pura si nuda a lumii”.

Expozitia va fi deschisa pana pe data de 10 noiembrie. Detalii despre Ghislaine Brossard si expozitia de pictura si sculptura se gasesc pe pagina www.muzeul-satului.ro.

Ceainaria Tea-House inaugureaza Clubul de Lectura

Sambata, 30 octombrie, ora 17.00: sunteti asteptati la ceainaria Tea-House unde va avea loc inaugurarea Clubului de Lectura. O data pe luna se va organiza o intalnire in cadrul careia va fi dezbatuta o carte stabilita de comun acord. In cadrul clubului de lectura va asteapta numeroase carti pe care puteti sa le cititi savurand in acelasi timp si un ceai.

Detalii puteti gasi pe pagina www.tea-house.ro.

Premiera "Dineu cu prosti"

Primele reprezentatii ale spectacolului Dineu cu prosti in regia lui Ion Caramitru vor avea loc in zilele de 29, 30 si 31 octombrie la Teatrul National Bucuresti. Comedia apartine autorului francez Francis Veber si trateaza ideea unui dineu organizat intr-un cerc de prieteni intelectuali, snobi si sarcastici, dineu ai caror invitati candideaza, fara sa stie, la titlul de prost perfect. Dincolo de festinul comic desfasurat cu tot tacamul, autorul ne serveste o lectie de viata tratata cu rafinament si subtilitate frantuzeasca: cine este, de fapt, prostul? Din distributie fac parte Horatiu Malaele, Medeea Marinescu, Serban Ionescu si alti actori care va vor face sa radeti si va vor binedispune.

Detalii despre spectacol obtineti accesand pagina www.tnb.ro.

Sursa foto: timeforkids.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Recomandari. Cum sa iti petreci mai mult timp cu familia

Plimbari culturale de weekend

Motivatia intrinseca vs Motivatia extrinseca

Locuri de joaca pentru copii in Bucuresti

Festivaluri indiene multicolore: Namaste India

Copiii si TV-ul

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: